Breaking News: Guardiola kontaktirao Real Madrid



Pep Guardiola želi Isca u svojim redovima u Manchester Cityju iduće sezone! Ovo nije prvi put da se bivši trener Barcelone zanima za španjolskog veznjaka koji je već odbio neke ponude od kluba s Etihada. No, City je sada vidio svoju priliku jer smatraju da Isco i Zidane nisu baš u najboljim odnosima pa će ga pokušati dovesti nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.


Isco je sjajno ušao u sezonu, ali onda je sve više i više počeo grijati klubu. Navodno je "kap prelila čašu" onog trenutka kada ga Zidane uopće nije htio uvesti u ligaškom El Clasicu na Santiago Bernabeuu (3:0). A to nije jedina utakmica u kojoj bivši igrač Malage korišten od strane Zinedinea Zidanea. Međutim, njegova situacija u dresu Španjolske je potpuno drugačija. Izbornik Julen Lopetegui smatra Isca za ključnog igrača njegove ekipe i misli da će mu on donijeti uspjeh u Rusiji.

Prema navodima britanskog The Suna Pep Guardiola je nedavno rekao Txikiju Begiristainu i Ferranu Sorianu, sportskom i izvršnom direktoru Man. Cityja da krenu u potragu za novim igračima koji bi mogli biti pojačanja na ljeto. Nakon što su im Ryad Mahrez i Alexis Sanchez rekli "ne", bogati šeici su se okrenuli Iscu. Spomenuti list navodi kako će predsjednik Khaldoon Al Mubarak poslati ponudu od 86 milijuna eura za Španjolca.

The Sun napominje da je Isco svjestan toga da će ostanak Zidanea u Real Madridu spriječiti njegov daljnji razvoj jer nikada neće biti standardni član prvih 11. Pored toga, Los Blancosi planiraju mini rekonstrukciju ekipe na ljeto, a Isco bi mogao biti jedan od igrača koji će otići. Odlazak Isca je posve izvjestan iako je nedavno potpisao ugovor do 2022. godine i njegova otkupna klauzula je postavljena na 700 milijuna eura.

Izvori bliski Manchester Cityju su navodno već potvrdili da im je Isco u planovima za iduću sezonu: "Klub pokušava dovesti Isca već neko vrijeme, ali on je do sada odbijao njihove ponude. On želi igrati za Pepa koji ima puno kreativnih igrača u veznom redu, ali uvijek traži nekoga tko će ih kvalitetno voditi u tom području", stoji u priopćenju The Suna.

Manchester City je svjestan da i drugi klubovi šalju ponude za Isca. Arsenal i Manchester United su također spremni poslati bogate ponude za Realovog igrača. Ipak, ovi klubovi su svjesni da on ima 7 milijuna eura po sezoni u Real Madridu, pa tako vjerojatno neće otići negdje gdje bi imao manju plaću. U Cityju se spominje da bi mogao dobiti 9 ili 10 milijuna godišnje.

Objavi komentar

0 Primjedbe