Prema navodima iz Španjolske, čini se kako je Chelsea spreman napraviti rekonstrukciju momčadi, uložiti više u skladu s ostalim klubovima u Engleskoj i tako ponovno parirati svima za naslov prvaka.
Na meti je igrač Real Madrida!

Čini se kako "Plavci" traže pojačanja za sljedeću sezonu, ali ne i samo pojačanja nego žele u momčadi podići moral s ambicioznim ciljevima.

Ono što najviše muči londonsku ekipu je to što bi mogli biti van top 4 mjesta, a to je svakako poražavajući rezultat za jednu takvu momčad.


I baš zbog toga jasno je svima u klubu da moraju uložiti više novaca kako bi mogli biti konkurentni Manchesteru (i jednom i drugom), ali i Liverpoolu. Prvi igrač koji se nalazi na njihovom radaru je Marco Asensio.

Pošto su prošle sezone izgradili dobar odnos s Madridom u pogledu transfera Morate, čini se kako bi sljedećeg ljeta mogli poslati ponudu vrijednu 130 milijuna eura za Marca Asensija.

Možda "Plavci" i nisu zadovoljni s transferom Morate jer su očekivali više, ali dobro znaju da je to zbog procesa prilagodbe i ozljeda, a kod Marca Asensija nemaju što previše pogriješiti. To je mlad igrač, koji može napredovati još mnogo i njega tek očekuju velike utakmice i velike stvari u svijetu nogometa.

Asensio se i dalje nema čemu toliko radovati, iako je u posljednje vrijeme starter, zajedno s Lucasom. Zidane bi i dalje, prema svemu sudeći, zaigrao s Baleom, ali čini se kako i Bale olakšava sa svojim stavom cijelu situaciju Asensiju.

Neki predviđaju da bi Perez mogao biti zadovoljan s ponudom od 130 milijuna eura za mladog Asensija, ali dosta njih se slaže da bi Perez mogao tražiti možda i duplo više za bivšeg igrača Mallorce.

Čak je i Diario Gol unazad nekoliko dana spomenuo kako Chelsea nije jedini (iako je najozbiljniji kandidat za kupnju Marca) klub koji stoji u redu i čeka ljeto kako bi krenuo u realizaciju transfera mladog Španjolca. Prvi konkurent bit će im klub Jurgena Kloppa, Liverpool.