Zinedine Zidane: "Pokazujemo što možemo i želimo nastaviti s našim nizom dobrih utakmica"

"LaLiga je vrlo važna i moramo završiti što je više moguće", dodao je trener.



Zidane se pojavio u sobi za novinare u Real Madridu nakon što je vodio posljednji trening prije utakmice protiv Leganesa (srijeda, 18:45 sati). Trener bijelih govorio je o utakmici: "U minuti igramo dobro, pokazujemo što možemo i želimo nastaviti s našom dobrom izvedbom. Pokušavamo se pripremiti za svaki tjedan."

"Imamo još jednu utakmicu sutra, mi želimo imati istu koncentraciju i intenzitet da nastavimo s onim što radimo. U potpunosti smo usredotočeni na sutra jer postoje tri točke protiv Leganesa."

Dobra trka: "Poruka je uvijek ista, ali postoje mnogi čimbenici koji dolaze u igru, znamo da je sve važno za nas, Liga prvaka i La Liga, jer je vrlo važno završiti što je više moguće. U posljednje vrijeme puno je bolje, a drugo poluvrijeme protiv Betisa bilo je fenomenalno i to će nas voditi da postignemo dobre stvari ove godine, sutra imamo još jednu utakmicu i nadamo se da ćemo opet pobijediti."

Asensio: "On je važan igrač koji može napraviti razliku, jako mlad i nije dostigao svoj vrhunac, može napredovati puno više, on je vitalni igrač kao i mnogi drugi u ovoj ekipi, nadam se da će i dalje igrati ovako jer je dobar. Svi igrači su na istoj razini u mojim očima, svi su važni, svatko ima svoje osobine."

Ozljeda: "Modrić se vratio, danas nije trenirao s nama i nadamo se da će se uskoro vratiti ekipi. Mislim da je to samo mali problem, vjerujem u sve ljude koji rade ovdje, u fizioterapeuta i liječnicima, nadamo se da to nije ništa ozbiljno i uskoro će se vratiti s nama."

"Uvijek vjerujem, ja sam pozitivna osoba, uznemiruje me da vidim tri ili četiri igrača, ne volim vidjeti ozlijeđene igrače, nadam se da je to ništa, da vidimo je li to četiri ili pet dana, ako je to sedam... Nadam se da to nije ozbiljno."
 
Cristiano: "Igra 60 ili 70 utakmica 10 godina, ne zaustavlja se trenutak kad je neophodno da svatko ne igra s vremena na vrijeme, bolje je to tako i naravno da pričamo o tome."
 
Drugo poluvrijeme: "Nikada nije bio fizički problem, igrači su poput automobila Formule 1 i spremni su, a ostale su stvari uključene, a kada smanjite intenzitet i koncentraciju, sve se može dogoditi. To je najteža stvar u nogometu. Pokušava učiniti sve od sebe. Puno je govora o igraču ili drugom, ali važno je shvatiti da je tim najvažnija stvar i da svatko može dati sve od sebe."
 
Plan: "Važna stvar za mene je da smo spremni igrati, a ono što me zanima nije plan, nego kako se pripremamo. Također je važno vidjeti koja je najbolja opcija za suzbijanje protivničkog stila."
 
Budućnost: "Kada odgovarate na isto pitanje, čini se da postoji neka sumnja, ali dok se ne umorim od tog posla, nastavit ću. Ovdje sam dobro i borim se. To je svakodnevni posao što je važno i to je isto s dugim ugovorom ili kratkim, uvijek ću se boriti da budem ovdje, uživam svaki dan."
 
Fizičko trošenje: "Kad se ukočimo, može doći do umora, no kako bi se zadržao korak, morate nastaviti igrati utakmice, nastaviti s tim intenzitetom i igrati svaka tri dana. Znamo kada pobijedite svakih nekoliko dana, vi ste optimističniji.

Objavi komentar

0 Primjedbe