Zidane uoči ligaške utakmice: "Samo smo usredotočeni na utakmicu protiv Real Sociedada"

"Još uvijek možemo napraviti velike stvari ove sezone", dodao je trener Real Madrida, Zinedine Zidane.



Zinedine Zidane pojavio se u medijskoj sobi u Real Madridu na dan prije sukoba njegove ekipe s Real Sociedadom.

Trener bijelih je vodio razgovor o utakmici s novinarima: "Samo smo usredotočeni na ovu utakmicu. Želimo uvrstiti dobru izvedbu i neće biti lagana borba protiv teške ekipe. To je važna igra La Lige i želimo uzeti tri boda."

"Moramo učiniti ono što znamo da smo sposobni za 90 minuta. Želimo pokupiti bodove u La Ligi i zatvoriti jaz na čelnicima, a da ne bismo dopustili da se naši umovi pomiču na utakmicu u srijedu. Radili smo na svim potrebnim elementima za sutra tijekom tjedna i nadamo se da ih možemo provesti na terenu. Vjerujemo da još ove godine možemo napraviti velike stvari."

Zahtjevni februar

"To je način na koji je i od srijede nadalje morat ćemo se suočiti s najtežim zadatkom. To je sjajno jer želimo igrati. Imali smo dva tjedna da radimo malo više posla i sada igre dolaze guste i brze, a sjajno je igrati, jer to je upravo ono što igrači žele."

Hvala za Cristiana Ronalda

"Izuzetan je igrač i istina je da je došlo do čarolije kad nije postigao tolike golove, ali je uvijek dokazao da se pojavljuje u ključnim trenucima, on je pravi veliki igrač."

Poruka navijačima

"Želimo da budu uz nas i vjerujemo da će odgovoriti na to i biti s nama do kraja što god se dogodi."

"Ne znam da postoji nedostatak poštovanja za moj tim. Sve što me zanima je naporan rad. Ne mogu kontrolirati ono što ljudi govore. Ponekad stvari ne idu kao što bismo htjeli, ali znamo tko smo i za vrijeme teških čarolija moramo nastaviti, raditi i razmišljati pozitivno. Znamo oružje koje posjedujemo i sve se može vrlo brzo promijeniti."

Nedostatak dosljednosti

"Igrali smo dobro protiv Deportiva i Valencije. Konzistencija je problem. Mogli biste se skočiti tijekom sezone, ali još uvijek imamo izazov koji nas čeka i učinit ćemo sve što možemo. Vjerujemo da možemo napraviti velike stvari i to je sve što me zanima. Želim da moji igrači izađu i igraju, da budu agresivni u najboljem mogućem smislu, brane se, teško se boriti. To je ono što treniramo kad se pripremamo za utakmice."

"To je mješavina nekoliko stvari. Kada stvari napreduju to je kombinacija mnogih elemenata, a isto vrijedi i na drugi način. Samo pokušavamo pronaći neku dosljednost, nismo pobijedili sedam ili osam utakmica za redom. Nedostaju nam neke dobre izvedbe i možemo ovo okrenuti jer smo više nego sposobni."

Isco

"Vjerujem u moj tim i to ću učiniti do kraja. Stavio sam sve u sve što radim i vjerujem u njega sa srcem. Želim da ovdje provede cijelu svoju karijeru i da se to neće promijeniti. On je izvrstan igrač i on to pokazuje, nije istina da ga želimo prodati. Svaki član ove momčadi je presudan. Imamo toliko mnogo igrača i morat ću ih pozvati sve. Ja sam s teškim poslom branjenja tima." 

Liga prvaka s PSG-om

"Dat ćemo sve od sebe. Nitko ne zna što će se dogoditi u srijedu, ali želimo vidjeti dobru izvedbu. Znamo da će biti teška utakmica, ali nismo zabrinuti. To su vrste utakmice gdje igrači žele biti uključeni."

Carvajalova suspenzija u Ligi prvaka

"Što god kažem, ništa neće promijeniti, pa ću zadržati za sebe. Neću trošiti vrijeme na to."

Benzema

"Svi smo na istom brodu i znamo da se svi međusobno oslanjamo jedni na druge. Svi možemo učiniti više za momčad, uključujući i njega. Živimo za ono što radimo na terenu."

Mjeste gdje će se igrati finale Copa del Reya 

"Ne smeta mi gdje se igra. Zainteresiran sam za sutrašnju utakmicu i sve ostalo je nevažno."

Objavi komentar

0 Primjedbe