Real Madrid je večeras pobijedio Leganes sa rezultatom 1-3, a pomoć je stigla od strane Lucasa Vazqueza i Marca Asensija.



Dva su Španjolaca bili uključena u XI za rijedak start, iako je Zinedine Zidane želio istaknuti da redovito koristi dva igrača.

"Mislim da su mi uvijek bili važni", rekao je trener na svojoj konferenciji za novinare.

"Sretan sam zbog Lucasa jer to zaslužuje, bori se."

"Imao je sjajnu utakmicu, poput Asensija i kao i svi uopće."

"Poput Kovačića, igrač koji nije nedavno igrao, ali koji je igrao fenomenalno."

Kad je Bale stigao na klupu, bilo je neizbježno da se Zidane pita o izostavljanju napadača, ali čini se da ne misli da je to velika stvar.

"Sretna sam s njim. Moramo malo pomalo ići s njim. Pogledat ćemo utakmice koje slijede i kako ćemo ih upravljati. Dobro smo i u dobroj formi i računam na sve svoje igrače."

Ovo je još jedna povratnička pobjeda za Real Madrid, njihova druga u nekoliko dana, a Zidane se također odrazio na važnost da nikada ne odustaje.

"U posljednjim smo minutama postizali mnoge golove prošle sezone. Uvjereni smo i vjerujemo u više. Moramo vjerovati u ono što radimo i misliti da nema problema nakon što protivnik postigne gol."

Na pitanje o činjenici da su Los Blancosi ponovno na trećem mjestu , Zidane je izjavio da mu je cilj sada osvojiti drugo mjesto na kojem se nalazi Atletico Madrid.