Xavi ljutit zbog Realove nepravde: PSG je igrao kao Barcelona, a ovi naprave kontru i pobijede!

Gotovo pa da je nepravedno što je PSG izgubio s tolikom razlikom, ma neobjašnjivo je to kako Real ne igra i opet pobjeđuje, smatra legendarni veznjak.



Iako mnogi smatraju kako je Real zasluženo s 3:1 pobijedio PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Madridu, legenda Barcelone se s time ne slaže. Xavi, koji sada igra za katarski Al Sadd misli kako je pobjeda kraljeva nezaslužena.

"Madrid ima nešto... Protiv njih nikada ne smiješ propustiti priliku jer će te kazniti, ali najgore je što iz ničega zabiju gol. Njima je kontra bila dovoljna da pobijede. Je**te!" rekao je Španjolac za So Foot.

"Gotovo pa da je nepravedno što je PSG izgubio s tolikom razlikom jer je ta utakmica trebala završiti 1:1, 2:2 ili 2:1 za PSG," smatra Xavi te ističe kako Realovcima uopće nije važno kako igraju, njima su najvažnije pobjede.

"Ma to je neobjašnjivo! Real uopće ne igra i svejedno pobijedi. Gledao sam utakmicu na televiziji i Valdano je rekao nešto s čime se potpuno slažem - ta je utakmica imala nekoliko faza, a u jednom je dijelu PSG potpuno dominirao."

"Je li Real bio superiorniji? Za mene nije, ali oni se uopće ne brinu za to. Nije im važno jesu li superiorni, dominiraju li oni terenom ili dominira protivnik. Njihova je filozofija pobjeda. Zbog toga je teško igrati protiv njih na Bernabeuu. PSG je igrao kao Barcelona." zaključio je veznjak.

Objavi komentar

0 Primjedbe