Transfer Neymara: Odabir srca ili razuma?

Nekoliko ljudi već je javno iznijelo svoje mišljenje u kojem govore kako bi rado vidjeli Neymara u dresu Real Madrida, a to su najbolje potvrdile izjave Marcela, Ronalda Nazarija i Gutija, koji će samo više doliti ulje na vatru ovog ionako uzavrelog transfera ili barem priče o njemu.



Povratak krilnog napadača u Španjolsku će sigurno ponovno biti najskuplji transfer na svijetu, a sama priča o transferu donosi veliki nemir u svlačionici i jedne i druge momčadi.

I sam predsjednik Real Madrida, Florentino Perez je svjestan činjenice kako bi ovo sve moglo utjecati na Cristiana Ronalda, a svaki dan i ovako Portugalac gleda kako bi napustio Real Madrid.

U posljednje vrijeme smo mogli vidjeti Ronalda kako se cijelo vrijeme oslanja na svoje mogućnosti u pogledu marketinga, a to je definitivno jedan od velikih razloga zbog kojeg ga Madrid i dalje ima.

Transfer Neymara u Real Madrid i to bez nekih većih muka stvarno dovodi u pitanje realnost nogometnog transfer tržišta.

Prošlog ljeta Barcelona je pokušala dovesti Marca Verrattija, no on je na kraju ostao u Parizu i to je dovoljan dokaz koliko je zapravo šeik u vodstvu PSGa jak.

Florentino se s njim slaže jako dobro i ne vjerujem da želi zbog jednog transfera pokvariti svoje odnose s Nasserom Al-Khelaifijem.

No u ovih 180 minuta Perez će moći sagledati najbolje situaciju oko Brazilca i moći će na vagu staviti razum i srce vezano za kupnju Neymara.

Srce je jasno po tom pitanju. Vratiti igrača u njegovu omiljenu ligu, od protivničkog stvoriti svog vojnika, te tako nanijeti veliki udarac vječitom rivalu.

No razum kaže nešto sasvim drugo, a to je da transfer nije ni izbliza tako nadomak ruke.

Objavi komentar

0 Primjedbe