Thiago Silva objasnio zašto je Messi bolji od Ronalda


Svi oni koji sudjeluju vječnim raspravama o tome je li bolji igrač Cristiano Ronaldo ili je to Leo Messi, odgovor bi mogli potražiti kod nekoga tko je imao priliku suprotstaviti se obojici na terenu.

 A jedan od njih je Thiago Silva. PSG-ov kapetan je u karijeri imao priliku igrati i protiv Realove i protiv Barcine zvijezde, a po njemu, za nijansu je ipak opasniji - Messi.

"Teže se braniti protiv Lionela Messija nego protiv Cristiana Ronalda," rekao je Silva u razgovoru Sportu pa je nastavio:

"Cristiano je zaslužio osvojiti sve što je osvojio u karijeri, ove godine će mu biti teže, ali još uvijek ništa nije gotovo. I dalje može osvojiti sljedeću Zlatnu loptu."

"Mala razlika između njih je ta da je Messija s loptom jedan na jedan, pa čak i kada ide na dvojicu, teško zaustaviti," objasnio je Brazilac.

A je li pogriješio imat će prilike i sam se uvjeriti već sljedeći tjedan, 14. veljače kada se u Ligi prvaka sastaju PSG i Real Madrid. Možda je sam sebi naštetio, jer ako mu se Ronaldo odluči osvetiti za ove riječi ili mu dokazati suprotno, teško će ga zaustaviti...

Objavi komentar

0 Primjedbe