Prosto je nevjerovatno da su odbili ovakvu mogućnost.



Kako prenosi Mundo Deportivo, uprava Real Madrida je ove zime mogla da dovede veliko pojačanje.

Naime, oni su imali mogućnost da u svoje redove dovedu Alexisa Sancheza iz Arsenala, ali je Čileanac na kraju završio u Manchester Unitedu.

Crveni đavoli su u Arsenal poslali Henrikha Mkhitaryana, za uzvrat su dobili Sancheza, a čitav posao dogovoren je u posljednjim danima prelaznog roka.

Prema navodima pomenutog španskog lista, Real je također imao priliku da ga potpiše i vjeruje se da bi to Florentino Perez sigurno uradio, kako sa Arsenalom nije igrao u Ligi prvaka, te bi u pomenutom takmičenju mogao da nastupi za Los Blancose.

Ipak, posljednju riječ dao je Zinedineu Zidaneu, koji je odbio mogućnost da potpiše zvijezdu Premier lige i bivšeg igrača Barcelone, što je šokiralo predsjednika Reala.

Zidane ne odustaje od svojih ideja, uprkos činjenici da Real ima čak 19 bodova manje od Barcelone u španskoj Primeri, kao i da ih u Ligi prvaka, čeka zahuktali PSG.

Madriđani na kraju nisu obavili nijedan posao u zimskom prelaznom roku, početkom februara su doživeli novi kiks, kada su remizirali sa Levanteom, vidjet ćemo kako će se snaći za liderom francuskog šampionata u prvoj rundi nokaut faze Lige prvaka.