Ronaldo nakon 2010. pustio suigrača da izvede penal, Benzema pucao prvi put otkako je u Realu!

Ronaldo je nakon svog prvog gola pozvao navijače da pozdrave Benzemu, a onda je žrtvovao hat-trick i dao Francuzu da izvede prvi penal u devet sezona!



Real Madridu se napokon vratio BBC! Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo su na svojim leđima nosili kraljeve do pobjede od 4:0 protiv Alavesa i tako Zidaneu donijeli prvo slavlje bez primljenog gola u domaćem prvenstvu u 2018. godini.

Prvi je to puta da su sva trojica napadača zabila u istoj utakmici nakon skoro dvije godine! Posljednji se put to dogodilo u travnju 2016. godine u utakmici protiv Getafea.

Ronaldo je zabio dva gola, Bale jedan, a Benzema je dva puta asistirao, a onda se u samom finišu upisao u strijelce i to pogotkom s bijele točke. I u tom trenutku, u toj 89. minuti na Santiago Bernabeuu, Cristiano Ronaldo je pokazao kakav je suigrač i koliko je velik čovjek.

Naime, Portugalac je dopustio Benzemi da izvede penal kojeg je izborio Bale. Ne čini vam se na prvu kao naročito velika gesta, zar ne? Ali ako znamo da je Ronaldo posljednji put nekom drugom prepustio izvođenje jedanaesterca još 2010. godine, onda vam je jasno da je Portugalac uistinu napravio veliku stvar. U studenom 2010. godine jedanaesterac protiv Athletica je izveo Sergio Ramos, a od tada - kada god je Portugalac bio na terenu, on je i pucao s bijele točke.

Ronaldo je još ranije na utakmici pokazao koliko mu je stalo do Benzeme. Naime, svoj je prvi pogodak posvetio Francuzu koji je pod strašnim kritikama u posljednje vrijeme, pozvao je navijače da ga pozdrave i skandiraju njegovo ime. A onda je na kraju žrtvovao svoj hat-trick i pustio Benzemu da se  i on upiše u strijelce.

A nevjerojatan je podatak da je Benzemi to bio prvi jedanaesterac otkako je 2009. godine stigao u klub. Dakle prvi u devet sezona i 393 odigrane utakmice!

Objavi komentar

0 Primjedbe