Paris Saint-Germain će morati pronaći inspiraciju u svemu kada dođe 6.3. i uzvratni susret protiv Real Madrida na Parku Prinčeva.



1992/93 su uspjeli to napraviti i nadoknaditi rezultatski zaostatak od 3:1.

Golovi od strane Emilila Butraguena, Ivana Zamorana i Michela doveli su Real Madrid u vodstvo od 3:1 nakon utakmice na Santiago Bernabeu u sklopu UEFA Kupa u četvrtfinalu protiv Parižana.

Ali, PSG se na Parku Prinčeva vratio s pogotkom George Weaha u prvom dijelu. David Ginola zabija pogodak za 2:0 u 80. minuti utakmice, a on je bio strijelac i jedinog pogotka u Madridu.

Valdo Filho je potom zabio i treći pogodak za "Svece", a kako je utakmica došla do samog kraja Zamorano je zabio za 3:1 i tako poravnao rezultat u dvije utakmice. Svi su očekivali da će utakmica otići u produžetke, ali se u 94' Antoine Kombouare pobrinuo da Pariz ode dalje s 4:1.

Parižani će se prisjetiti tog kako bi se dodatno motivirali, ali Blancosi imaju svježije pamćenje, kada su u prošloj sezoni protiv Napolija na domaćem terenu ostvarili rezultat od 3:1 na Bernabeuu.

Tada su Los Blancosi otišli na San Paolo, te su tamo upisali novu pobjedu i tako ukupnim rezultatom od 6:2 prošli dalje.