Optimizam sa Modrićem i Marcelom: Povratak prije uzvratne utakmice Lige prvaka protiv PSG-a

Optimizam u Real Madridu sa povredama Luke Modrića i Marcela. 



Bez obzira na početni strah i nesreću, Hrvat i Brazilac pate zbog povreda, tako da kraljevski klub očekuju njihov povratak prije 6. marta kada Real Madrid bude igrao uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Zidane je govorio o Modrićevim testovima u sobi za novinare, iako je izrazio svoju zabrinutost, uvjeravao je da očekuje da će se on brzo oporaviti.

Stanje Modrić: "Da li je pretrpio povredu koljena? Danas ne trenira i mislim da će se brzo oporaviti. Mislim da je to bila mala povreda, ali kao i uvijek vjeruju svi ljudi koji rade ovdje, i u fizioterapeuta i doktore, tako da se brzo vraća, ništa drugo."

Medicinski dio Modrića: Nakon testiranja provedenih na našem igraču Luki Modriću s dijagnozom je ozljeda zadnje lože desne noge. Njegov oporavak nastavit će se procijeniti.

Medicinski dio Marcela: Nakon testiranja provedenih na našem igraču Marcelu od Sanitas Real Madrid Medical Services, s dijagnozom je ozljeda zadnje lože desne noge. Njegov oporavak nastavit će se procijeniti.

Objavi komentar

0 Primjedbe