Neymar stao u obranu igrača Real Madrida

Neymar je odlučio stati u obranu svog sunarodnjaka, iako je on igrač Real Madrida. Igrač Los Balncosa postigao je prekrasan pogodak u redovima Flamenga, te je s njim osigurao pobjedu nad lokalnim rivalima Botafogom. 



No, zapravo proslava gola je ono što je mladog Brazilca stavilo na sve naslovnice diljem svijeta.

Igrač Real Madrida, Vinicius Junior, bio je protognosit prošlog vikenda u pobjedi Flamenga nad Botafogom u Rio derbiju.

 Prekrasnim udracem iz vana s posebnim efeom kojeg je uputio Vinicius ostavio je golmana bez ikakve šanse, no njegova kontroverzna proslava pogotka donijela mu je žuti karton.

A Neymar nije čekao ni sekunde i odmah je stao u obranu svog sunarodnjaka.


"PLAČLJIVA BEBA"  DONIJELA JE ŽUTI KARTON VINICIJUSU

Pošto se u Brazilu nalazi tek na posudbi iz Real Madrida, teško je vidjeti Viniciusa izvan medijske ophodnje.

Treći pogodak je Vinicius zabio za svoju momčad i tako je postavio rezultat od 3:1, te je njegova momčad prošla u finale Kupa Guanabara, bio je popraćen s proslavom, gdje je Vinicius zajedno sa svojim suigračima kao dijete trljao oči u suzama prema navijačima protivnika.

Sudac je to shvatio kao provokaciju i stoga mu je dodijelio žuti karton tek nekoliko sekundi prije kraja utakmice.

NEYMAR JE STAO U OBRANU MLADOG SUNARODNJAKA

Pogodak, proslava i sankcija od strane suce je nešto što je preplavilo medije, a cijeloj diskusiji se pridružilo i jedno popularno ime. PSGov Neymar odgovorio je na ovu stvar preko svog Instagram profila na objavu s instagrama od strane Futebol Na Tela, koji je ovako prokomentirao događaj.

Vinicius Junior je dobio žuti karton nakon što je pogodak proslacio s "plačljivom bebom".

U šta se to nogomet pretvara?

Neymar je odmah potom odgovorio:

"Nogomet je lud. Ako tvoja ekipa pobjedu onu ekipu za koju igra tvoj prijatelj i ti to proslaviš, tada radiš grešku. I tada ćeš biti kažnjen."

Vinicius je bio sankcioniran s kartonom, a nekoliko razjarenih igrača od strane Botafogoa morali su biti zaustavljeni od strane igrača Flamenga, ali i svjeg stručnog osoblja jer su se htjeli fizički obračunati s Vinicijusom.

Buduća zvijezda Real Madrida je samo šetala ignorirajući ih sve.

Vinicius i njegova momčad igrat će u finalu Kupa ove srijede protiv Boaviste, što je tek prva runda glavnog Rio de Janeiro šampionata.

Objavi komentar

0 Primjedbe