Liverpool krade golmana Real Madridu: 65 miliona eura je u igri

Real Madrid je u potrazi za golmanom već 3 godine. Iako Keylor Navas iz sezone u sezonu pruža odlične partije, spašava Blancose u ključnim trenucima, čini se kako Perez smatra da Real treba boljeg golmana.



Koliko boljeg u terminu same igre pitanje je da može naći na tržištu. U pogledu popularnosti dalo bi se tu nabrojati par imena, a to sve sugerira kako predsjednik Madrida i dalje nije prebolio Davida de Geu.

Prisjetimo se samo kako je fax mašina izdala Real Madrid i tako potrebnu dokumentaciju poslala poslije ponoći, te onemogućila transfer bivšeg golmana Roji Blancosa u redove Los merenguesa.

I naredne sezone je Perez pokušao dovesti De Geu, no sve se ponovno izjalovilo jer je Španjolac odlučio ostati u Manchesteru.

Sljedeći na meti je bio isto tako bivši golman Atletica, ali s matičnim prebivalištem u Londonu u redovima "Bluesa". Da, radi se o Courtoisu, te je taj transfer i dalje aktualan, aiko spominje se kako bi Belgijanac mogao potpisati novi ugovor s Chelsea-jem.


No jedan golman je posebno privukao pozornost ove sezone, a to je Alisson iz Rome. Vjerojatno vas je većina pomislila kako se radi o Kepi Arrizabalagi, ali taj transfer se neće ostvariti, iako je trebao, jer Zidane vjeruje svojoj momčadi, a Kepa je to shvatio kao da za njega mjesta u Realu nema.

No Alisson je naredna meta Blancosa. Roma je klub koji prodaje svoje ključne igrače (iznimka je Totti, on sam nije želio otići), a najsvježiji primjer je prodaja Mohameda Salaha u Liverpool.

Talijani su spremni prodati brazilskog golmana u svojim redovima, ali čini se da ne namjeravaju prihvatiti ništa manje od 65 milijuna eura.

Madridu je to velika suma i pokušat će nekako kompenzirati transferotkupninu, možda s još nekim igračem ili možda nagovoriti Romu da smanji cijenu za svog vratara.

I dok "Kraljevi" čekaju, "Redsi" nemaju namjeru spavati nego namjeravaju potrošiti novce koje su dobili s transferom Coutinha u redove Blaugrane.

Klopp nije sretan sa svojim golmanima i čini se kako Alissona vidi kao stalno soluciju na svojim vratima.

Čini se da bi ponovno od velikog premišljanja Madrid mogao izgubiti igrača kojeg želi dovesti, koji bi svakako mogao pojačati redove madridskog Reala, no što vrijeme nosi pokazat će budućnost.

Objavi komentar

0 Primjedbe