Karim Benzema ne opravdava Zidaneovo povjerenje

Iako je Zidaneova ekipa izašla iz krize i prije par dana savladala PSG, postoji još jedan problem zvani: Karim Benzema! 



Unatoč velikoj podršci od strane trenera, francuski napadač igra najgoru sezonu u svojoj karijeri. Ne zabija, navijači više nemaju strpljenja s njim i jasno je da će Klub na ljeto morati dovesti napadača koji ga može zamijeniti.

Ove sezone je postigao samo šest pogodaka u 26 nastupa što je dobra statistika za napadača Levantea ili Las Palmasa. A još poražavajuće zvuči podatak da je u cijeloj prošloj godini u 54 nastupa postigao samo 15 pogodaka. Usprkos svemu, Zidane ga ne izbacuje iz startnih 11 i uporno ga brani. A čini se da će mu Zizou i dalje davati prilike jer mu jako vjeruje i nema neke zamjene na klupi.

''Karim, kao i svi drugi, može odigrati bolje, ali ja sam sretan s njim. Radi neke druge važne stvari na terenu. Naravno, želimo da zabija, ali za sada smo zadovoljni njegovim doprinosom na utakmicama'', rekao je Zidane kada je posljednji put stao u obranu Benzeme.

Ne samo da je trener iza Karima, njega podržava i cijela momčad. Cristiano Ronaldo voli igrati s njim u napadu, a i Sergio Ramos je javno stao u njegovu obranu. Iako, Karim im baš ne vraća za to što ga podržavaju jer je postigao tek 37 pogodaka otkako je Zidane preuzeo Los Blancose.

A podržava ga i legenda Kluba, Fernando Morientes. On je bio napadač Real Madrida i zna kako se Benzema osjeća. Nekoliko puta je izjavio da bi bio isfrustriran kada promaši neku šansu i kada ekipa zbog toga izgubi. Također, Španjolac vjeruje da će se Karim ubrzo vratiti i početi zabijati pogotke.

Objavi komentar

0 Primjedbe