Karim Benzema mora biti spreman da se dokaže pred svima

Otkako je stigao u Real Madrid, Karim Benzema je bio hladan kao led prema svim komentarima koji su bili usmjereni prema njemu kao kritika. 

Vrijeme je došlo da pokažeš šta znaš


Sada je pravo vrijeme da svima pokaže kako nisu u pravu!

Njegova ljutnja koju je pokazao na Mestalli prilikom izlaska iz igre dokaz je koliko želi svima pokazati koliko zna i koliko je sposoban.

Francuz je mislio da će nastaviti igru jer je tražio pogodak koji mu očajnički treba.

Znamo da njegova ljutnja nije bila usmjerena prema Zidaneu jer je baš Zizou taj koji ga cijelo vrijeme brani od svih kritika.

Sada se ispred Real Madrida nalazi PSG, ali i dvije utakmice prije ogleda protiv Francuza, što je sjajna prilika za Benzemu ako se želi svima dokazati.

Jasno je kako Madrid svaku utakmicu od sada, pa sve do kraja sezone mora igrati kao finale, a pošto je LaLiga daleko, a nedavno je i Kup Kralja otišao u zaborav, Liga Prvaka postaje glavni prioritet.

Golovi bi za njega bili najbolji lijek, kao što i jesu za svakog napadača. On je po tom učinku najlošiji od svojih suigrača, koji tvore BBC.

Zvižduci koje je dobio kada je ulazio u utakmicu na Bernabeuu protiv Leganesa u sklopu Kupa Kralja definitivno nije zaboravio.

I k tomu se dogodi nesreća na koju Benzema nije uspio utjecati što je samo dolilo ulje na vatru.

Na Mestalli je, iako nije zabio, izgledao mnogo bolje. Više je sudjelovao u igri, a izborio je i drugi penal, kojeg je realizirao Cristiano Ronaldo.

Zidane zna da mora "popraviti" BBC prije ogleda protiv Emeryjeve ekipe u Madridu i sada smatra da se nalazi na pravom putu.

Ronaldo je ponovno počeo zabijati, s Baleom je ista priča. Ali sada to treba početi raditi i Benzema, a ne samo igrati između linija!