Emery ima tri mogućnosti da se suoči s Realom

Paris Saint-Germain se priprema za iskrcavanje na stadoinu Santiago Bernabeu, a Unai Emery već ima svojih početnih jedanaest praktično definiranih... ali sa tri mogućnosti. 



Pariški tim je vođa Ligue 1, finalist u Kupu lige i žele napraviti korak naprijed u Ligi prvaka.

Emery, koji svoju momčad vidi "bolje pripremljenima nego prije godinu dana protiv Barcelone", i za borbu protiv Los Blancosa, nekoliko je komada nepokretno, a drugo ne toliko.

Areola će biti početni golman, Alves, Thiago Silva i Marquinhos će biti u obrani. Verratti ima uvjerljivu poziciju u veznom i 'MCN' bit će napadački trio. 

69 golova između Mbappea, Cavanija i Neymara ne mogu se prevesti, ali odavde postoji nekoliko mogućnosti.

Lijeva strana može položiti Yuri ili Kurzawa. Bivši igrač Real Sociedada izvodi se na visokoj razini (gol protiv Lillea) i mogao bi početi s prednošću zbog njegovog većeg obrambenog stava.

Mottaove ozljede otvorile su niz mogućnosti za PSG u okretnom položaju. 

Giovani Lo Celso pretvorio se u No.5 i dobiva ocjenu u pariškom nogometu. On je najspornija opcija za Emeryja. 

Motta, koji je u posljednjim sezonama pričvršćen kao "čep", nema neophodan natjecateljski ritam, a Lass je novi igrač bez dovoljno nogometa u njegovim nogama. 

Emery bi također mogao pored Verrattija postaviti Lo Celsa i Rabota; iako je to još udaljena opcija.

Bez mogućnosti da zaigra u napadu (Mbappe, Cavani i Neymar su neprikosnoveni) Di Maria, Argentinac bi mogao igrati pored Rabiota ili pored Verrattija. 

Di Maria nikad nije igrao za Emery na takvoj poziciji, ali je to učinio iznimno dobro s Carlo Ancelottijem u Real Madridu. 

Na tom je području bio ključ za momčad koja će nastaviti i osvojiti Ligu prvaka u Lisabonu u 2013/14 protiv Atletica. Poznaje poziciju.

Objavi komentar

0 Primjedbe