Cristiano i pet kandidata za dva mjesta

Devet dana nakon PSG-a, Real Madrid izgleda da je spreman za sukob nakon svoje posljednje ligaške pobjede protiv Alavesa (4-0). 



Zidane je uspio da uključi cijeli tim, a sada će Espanyol i Getafe odlučiti ko će igrati uz Cristiana Ronalda u Parizu.

BALE

Njegovo mjesto je ponovo bilo na klupi. Međutim, iskoristio je svoj gol protiv Alavesa i bio odličan tokom čitave utakmice. Njegova budućnost u Madridu je dovedena u pitanje i njegov bijes je otkriven njegovom nedavnom zamjenom. Ova posljednja izvedba daje nadu Velšaninu za veliki povratak.

BENZEMA

Real Madrid ga je tražio od jedanaest u Parizu kao najznačajniji igrač svih prvih timova. On je odgovorio na Zidaneovo povjerenje sa dobrim nastupima u nedavnim utakmicama i zaokružio je sa golom iz jedanaesterca od koga je trebalo očekivati ​​više poštovanja. Cristiano želi Francuza pored sebe.

ISCO

Iznenađenje puta. Uslijedila je sumnja o njemu nakon što se pojavio njegov bijes u igri. Na Santiago Bernabeu je bila najbolja ekipa Real Madrida protiv PSGa-. Ako Modrić ne bude igrao zbog povrede, njegova lokacija bi također mogla biti u sredini.

ASENSIO

Zamijeniti na putu. On je se mnogo puta dokazao, a još više svojim poslednjim nastupima. Kao i prošle godine, on je uključen u ključni dio sezone i Real Madrid ga postavlja ispred Baela i Benzeme. Zidane svaki put daje više minuta kvaliteta i može biti starter u Parizu, jer je u prvoj utakmici prekrenuo meč.

LUCAS VÁZQUEZ

Zamijeniti na putu. Na osnovu posla i napora, on traži mogućnost na visokom nivou. On je glavni pomoćnik tima i akumulira nekoliko igara u odličnoj formi. Sigurno niko to ne zaslužuje koliko i on. Jednostavno, Lucas je zaslužio da se nađe u prvih XI, ali ostavimo to Zidaneu, njegovo je da izabere najbolju postavu za uzvratnu utakmicu protiv PSG-a.

Objavi komentar

0 Primjedbe