24. kolo La Lige: Real Betis - Real Madrid

Nakon pobjede protiv PSG-a u Ligi prvaka (3-1), Real Madrid ide na Benito Villamarin stadion gdje će igrati prvu od tri ligaške utakmice u narednih sedam dana.



U srijedu smo gledali pobjedu Reala protiv PSG-a. Sada je se ostalo da se odigra revanš utakmica koja je na rasporedu 6. marta u Parizu.

Zidane i momčad se vraćaju La Ligi u utakmici protiv Betisa koja se igra večeras od 20:45 sati na stadionu Benito Villamarin.

"Imamo pet utakmica prije Lige prvaka", upozorio je Zinedine Zidane na konferenciji prije utakmice. Trener bijelih neće moći računati na povrijeđene Kroosa i Valleja.

Jedan igrač u ekipi je siguran, a to je Karim Benzema. Francuz ima lijepe uspomene na Benito Villamarinu, nakon što je postizao golove u posljednje tri gostujuće utakmice. Još jedan igrač koji će biti u centru pažnje je naravno Cristiano Ronaldo, koji je postigao devet golova u četiri utakmice.

Andaluzijska ekipa ulazi u igru s borbom kako bi osigurali europsko mjesto. Ekipa Quique Setiénja su pobijedili Deportivo i Villarreal na posljednje dvije utakmice, a njihov rekord kod kuće čita šest pobjeda, dva remija i četiri poraza.

Najava 24. kola La Lige: Real Betis - Real Madrid | Nedjelja, 18.02. u 20:45 sati

Objavi komentar

0 Primjedbe