Zinedine Zidane: "Svi vole Cristiana, ne mogu zamisliti Real Madrid bez njega"

Trener kraljevskog kluba, Zinedine Zidane je uveren da ne može zamisliti Real Madrid bez Cristiana, a također je naglasio da i klub i navijači žele Portugalca. 



S druge strane, analizirao je meč Copa del Rey protiv Leganesa. Konačno, potvrdio je da nije imao nikakvih problema sa Jamesom.

"Radije bih govorio o nastupima Cristiana i onome što daje timu.Ne mogu zamisliti Madrid bez Cristiana, to je njegov klub i gdje bi trebao biti. Klub, navijači i svi ga vole."

"Uvijek kažem isto o Cristianu, ne mogu vidjeti Madrida bez njega, a ono što me zabrinjava je sportska strana. Kao i uvijek, u teškom trenutku on je tamo."

Vjeruje se da je neslaganje Cristiana s klubom zbog novog ugovora kako bi ga učinio najboljim igračem u svijetu.

"Ne želim razgovarati o tome, ugovoru i tim stvarima. Klub je taj koji treba razgovarati s njim."

S timom koji se bori u ligi, Zidane tvrdi da je rješenje teško i ne brine se za njegovu poziciju.

"Ne zamišljam ništa, idem od dana u dan, to uvijek činim i moj način razmišljanja neće se promijeniti", izjavio je.

"Svatko može pogledati situaciju kako želi i za mene kada imam teške trenutke pokušavam raditi dobre stvari na terenu. Imam iskustvo da sam igrač i znam da je najbolja stvar oko nogometa da postoji igra svaka tri dana i da se sve može promijeniti."

On smatra da je važno da Real ne primi gol u sukobu s Leganesom u četvrtak.

"Važno je ne dopustiti da primimo gol", objasnio je.

"Znamo da smo daleko i pokušat ćemo ne primiti i postići gol koji je važan u ovakvim igrama. Bit će teško i koncentrirat ćemo se na dvije utakmice."

Zidane nikada nije imao problem s Jamesom.

"Odlučio je, igra tamo i stvari se odvijaju dobro, sretan sam zbog njega, nikada nisam imao problema s njim, takve su odluke bile."

Objavi komentar

0 Primjedbe