Nakon niza loših rezultata u La Ligi, Zidaneov nasljednik se već zna?

U Real Madridu nikada nije dosadno, posebno ne kada Los Blancosima baš i ne ide.

Nakon niza loših rezultata, Zinedine Zidane se našao u teškoj situaciji


Nakon remija od Celte u Vigu (2:2) i prokockane prednosti od 2:1 (dva gola Garetha Balea) opet su se upalili alarmi na Santiago Bernabeu.

Opet se špekuliše da bi Zinedine Zidane mogao da postane bivši, bez obzira na izuzetno uspješno vođenje Reala do ove sezone.

Jaz između Reala i Barcelone sve je veća, o tituli se više ne govori, a mediji u Madridu traže potencijalne nasljednike legendarnog veznjaka francuske reprezentacije i kraljevksog kluba.

Navodno je Real Madrid zainteresovan za dovođenje Jurgena Kloppa

Navodno će, nakon Philippea Coutinha, Anfield napustiti i Jurgen Klopp, ali će on umjesto u Barceloni završiti u Real Madridu?

Klopp je u Liverpool došao u jesen 2015. godine umjesto Brendana Rodgersa, unio je optimizam i dodatnu energiju unutar tima, ali trofeji nedostjau.

Florentino Perez ga vidi kao nekoga ko bi mogoa da spasi Real, kao čovjeka koji ima izuzetne trenerske, ali i ljudske kvalitete.

Uostalom, javljaju određeni španski mediji, Klopp bi znao da napravi mir u svlačionici Reala i da sa zvijezdama ovog velikog kluba stekne prijateljski odnos.

Objavi komentar

0 Primjedbe