Sergio Ramos: "Ovo su teška vremena, moramo raditi i držati se zajedno"

"Svi smo odgovorni i moramo naučiti iz teških vremena kako bismo pokušali okrenuti situaciju", naglasio je kapiten Real Madrida, Sergio Ramos.

Sergio Ramos je dao nekoliko izjava nakon ispadanja iz Copa del Reya


Sergio Ramos je imao nekoliko izjava novinarima nakon sukoba s Leganésom: 

"Nezadovoljni smo rezultatom. To je neuspjeh koji stavlja još jedan od naših ciljeva izvan dosega. Ovo je teško razdoblje i moramo se držati tako da ne bacamo ostatak sezone u odvod. Moramo naporno raditi i usredotočiti se na naš posljednji preostali cilj, Liga prvaka. Moramo čestitati pobjedničkoj ekipi Leganes, ali iskreno za nas i sa svim poštovanjem u svijetu, to je neuspjeh za nas da smo bili odbačeni, ali navodno inferiorni tim."

"Svi smo odgovorni, ne samo trener. Moramo naučiti od teških vremena da pokušamo okrenuti situaciju što je prije moguće. Svi moramo prihvatiti stupanj odgovornosti i razumijemo da su obožavatelji frustrirani u takvima poput ovih. Nogomet je sve o moralu i znamo kako se osjećaju."

Samokritičnost
"Uopće mi ne nedostaje glad, ustajem s istom željom za osvajanjem naslova. Ne možemo pokazati prst na krivca i analizirati naše pogreške. Moramo dobro igrati u Ligi prvaka."

Raspoloženje u timu

"Tim dobro radi i trenira, mislim da nije fizički problem, um je mnogo moćniji i u općim uvjetima, rekao bih da je mentalni pristup važniji. Zizou je uvijek imao naše pouzdanje, kako u dobrim vremenima, tako i sada."