Plan koji je napravljen još prošlog ljeta?

Ma kako zvučalo nemoguće, nije samo novac u pitanju. 

Veliki plan koji se pravi od prošlog ljeta


Tačnije, nikoga ne možete da zadržite, ako on ne želi.

Evo kako bi stvari mogle da se odvijaju, makar je kako tvrdi Cadena SER ovo već dogovoreno!

Florentino Perez će u julu pokušati ono što mnogi smatraju nemogućim.

Naime, Real planira da ponudi PSG-u razmjenu, Ronalda za Neymara, naravno uz doplatu, u Španiji tvrde da će suma biti oko 150 miliona eura.

Tvrdi se da je već plan skovan sa Neymarom Seniorom, i to još prošlog ljeta, kada je bilo jasno da Neymar ne može direktno da se preseli iz Barcelone u Real i da bi to bilo veoma loše za njega, odnosno da bi pritisak postao neizdrživ.

Što se samog Cristiana tiče, on želi da ide, na kraju krajeva tražio je da Real spusti cijenu, klauzula je milijardu eura, ali pitanje je sada šta će učiniti PSG.

Plan je da se dovede Neymar

Naime, oni imaju moć da odbiju Real, finansijski jasno ne moraju da strahuju, ali bi uveli u problem čitav tim, ako Brazilac počne da pravi probleme, na to u Realu računaju.

Sad, neko će reći da je to neprofesionalno, ali u današnjem fudbalu ništa ne iznenađuje, Neymar je spreman da ode u Real, čak je prema tvrdnjama katalonskih medija to rekao i Messiju koji je burno reagovao i odvraćao ga od tog plana.

Mnogi su vjerovali da će Perez čekati 2019. ali tada će Ronaldo dodatno izgubiti na cijeni i neće moći da ga ubaci u trampu, pa je juli šansa da ostvari transfer.

To neće biti jedina promjena, neuspješna sezona mogla bi da natjera Real na velike promjene, odlazak Balea i Benzeme je izvestan, a osim Neymara, mete su recimo Salah, Harry Kane, Dybala i još ove zime David Luiz.

Šta će od svega biti teško je reći, ali ne zaboravite, Florentino Perez obično ostvari svoje namjere...