Pele konačno otkrio ko je bolji: Ovo čini razliku između njih, zato je on kompletniji i bez sumnje najbolji na svijetu

Ronaldo je prošle godine nadmašio Pelea u broj golova postiugnutih za reprezentaciju, a Pele mu je poručio da se javi kada postigne više od 1283 gola.



Legenda brazilskog i svjetskog nogometa te jedan od najboljih igrača svijeta u povijesti, Pele je gostujući u jednoj brazilskoj emisiji otkrio tko je za njega najbolji nogometaš svijeta:

"Messi u posljednjih deset godina konstantno igra na vrhunskoj razini. Ronaldo je također igrao odlično, on je sjajan strijelac, no Messi postiže golove, ali ih isto tako kreira za svoje suigrače."

"To je ono što čini razliku između njih dvojice, Messi je kompletiniji igrač te je zbog toga bez sumnje najbolji na svijetu", dodao je Pele.

Ronaldo je u rujnu prošle godine postigao 78. gol u reprezentativnom dresu čime je na ljestvici nadmašio Pelea (77 pogodaka u brazilskoj reprezentaciji), a brazilska legenda mu je poručila da se javi kada postigne više od 1283 gola, koliko Pele tvrdi da ih je postigao tokom svoje karijere.

Međutim, ta se izjava može protumačiti kao šala jer je Pele tri mjeseca kasnije čestitao Portugalcu na osvajanju pete Zlatne lopte te je na svom Twitter profilu napisao kako bi želio zaigrati s njim u istoj momčadi.

Objavi komentar

0 Primjedbe