Navas: "Danas nam je pomogla naša dosljednost"

"Sretni smo s ovom pobjedom, no sada moramo nastaviti napredovati." - dodao je Modrić.

Keylor Navas na današnjoj utakmici protiv Valencije


Real Madrid je ugrabio pobjedu na Mestalli, a Keylor Navas je ovako komentirao utakmicu:
 "Igrali smo jako dobro. Izdržali smo i nismo im dali da nas do kraja stisnu, pokušavali smo igrati u svakom trenutku na utakmici i potom su stigli i golovi. Ovo je bilo daleko od laganog. Valencia je težak protivnik, posebice kada igra kod kuće pred svojim navijačima. Morate pronaći rješenje i zabiti golove ako želite pobijediti, baš kao što smo mi napravili danas."

 "Moramo pronaći konzistentnost, danas nam je to pomoglo. Znamo da je LaLiga najbolja liga, tako da moramo dati sve od sebe. Svi oni koji misle da ćemo odustati griješe. Mi smo Real Madrid, možda jesmo u lošoj poziciji, ali nismo izbačeni iz utrke."

NACHO: "Bili smo ubijiti u napadu."
 "Osjećam se dobro na terenu. Istina je da kada igrate nekoliko utakmica u nizu stvari izgledaju malo drugačije. Valencia je ekipa koja gleda kako da vas izbaci iz položaja, mučili smo se, nastavili smo zabijati golove, te je istina da smo pred golom bili ubojiti."

BORBA DO KRAJA
 "Znamo da LaLiga nije šetnja kroz park, no moramo se podići koliko god možemo. Uvijek se morate boriti za ovaj dres. Promjene koje smo vidjeli danas bile su kao i u svakoj utakmici. Ponekad izgubite jer stvari jednostavno ne idu onako kako vi želite, a ponekad ekipa radi sve što poželi. Moramo biti takvi cijelo vrijeme."

 "Utakmice kao ova danas su odlične za moral i u Ligu Prvaka ulazimo spremni. Istina je da je do te utakmice ostalo još par dana i par utakmica u kojima želimo pokazati koliko smo željni takvih utakmica. Dolazi nam vrlo težak protivnik u grad, bit će to zaista težak sraz u nokaut fazi."

MODRIĆ: "Moramo nastaviti igrati onako kako smo to radili danas."
 "Zaista smo jako sretni zbog načina na koji smo igrali i zato što smo uzeli dobar rezultat protiv snažnog protivnika kao što je Valencia i nadam se da će nam to pomoći da napredujemo. Moramo nastaviti igrati kao što smo igrali danas i tako se pripremiti za nadolazeće utakmice. Ne mislim da je naš problem fizička sprema, radimo jako dobro na treningu. Problem je u tom što u obrani nismo bili dovoljno čvrsti, ostavljali smo mnogo prostora ekipa za iskorisiti to i tako smo plaćali naše greške. Kada griješite u obrani, onda vam ni rezultati ne idu u korist. Danas smo odradili dobar posao i možemo napredovati."

PSG
 "Moramo se nastaviti boriti u LaLigi i moramo dati sve od sebe u svakoj utakmici kako bi u Ligu Prvaka ušli na krilima dobrih rezultata. Igramo protiv vrlo snažnog protivnika, no mi smo isto tako odlična ekipa i zaista smo odradili briljantan posao u ovom natjecanju posljednjih godina. Vjerujem da ćemo odraditi odličan nastup protiv PSGa. Moramo se usredotočiti na našu igru i razmišljati samo o nama. Siguran sam da su i oni spremni za utakmicu i oni žele isto tako igrati protiv nas. Morat ćemo sačekati i vidjeti u kojoj ćemo formi ući u tu utakmicu."

LUCAS VAZQUEZ: "Odlazimo zadovoljni."
 "Ovo je bila teška utakmica i ekipa je pokazala pravu borbenost. Odlazimo iz Valencije zadovoljni s pobjedom. Znali smo da će biti teško i da je ovo vrlo važna utakmica. Valencia uživa u ovoj sezoni i smo igrali jako dobar nogomet od samog početka. Ovo je izuzetno zaslužena pobjeda i uvelike će pomoći našem pouzdanju. Sada moramo nastaviti s ovim pozitivnim nizom."