Najveća zvijezda Atletico Madrida "neslužbeno" dogovorio se s Real Madridom

Zvijezda Atletico Madrida, Antoine Griezmann, navodno je napravio neformalni dogovor sa Real Madridom da zadrži donošenje odluka o transferu do kraja sezone, dok su Los Blancosi zainteresovani za letnji potez za francuskog internacionalca.

Novo pojačanje za Real Madrid


Diario Gol tvrdi da je bivši igrač Real Sociedad napravio neformalni dogovor sa gigantima La Lige da ne donose odluke o transferu u trenutnom zimskom prelaznom roku.

U izvještaju se navodi da je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, obećao Griezmannu mjesto u startnih jedanaest Real Madrida.

Čini se da je to bio logičan izbor Real Madrida. 

Trenutni Madridski broj devet, Karim Benzema, navodno je na putu iz kluba, i to bi moglo biti slučaj da njegov sunarodnik, Griezmann, zamijeni ga na Santiago Bernabeu.

Nakon potpisivanja Romelu Lukakua za 75 miliona funti tokom ljeta, United vjerovatno neće ići za još jednog napadača već puno vremena, a što se tiče Barcelone, sa Luisom Suarezom u napadu, Griezmann neće naći vrijeme za igru ​​na Nou Campu.

U ovom trenutku Atletico ima puno talentovanih napadača, poput Fernando Torresa, Angel Correa, Kevin Gameiroa, Diego Costa i Luciano Vietto, koji je trenutno na pozajmici u Valenciji.

Objavi komentar

0 Primjedbe