Liverpool spreman ponuditi 70 miliona eura za Jamesa Rodrigueza

Odlazak Coutinha vidno je oslabio Liverpool. 



Neki se mogu, a neki neće složiti s ovom činjenicom, ali uprava Liverpoola radi sve kako bi osigurala novog igrača koji bi nadomjestio odlazak Brazilca u redove Barcelone.

Zamjenu su pronašli u redovima Real Madrida, odnosno u redovima Bayerna, pa opet odnosno u Jamesu Rodriguezu.

Prema onom što navode mediji u španjolskoj, LIverpool je spreman ponuditi 70 milijuna eura Real Madridu za usluge Jamesa Rodrigueza.

Podsjetimo se, ovog ljeta je Kolumbijac prešao iz Reala u Bayern. No to nije bio gotov transfer, već se radi o dvogodišnjoj posudbi.

James je imao drugačije planove, ali oni se nisu ostvarili i tako se preselio u bavarski klub u kojem je ove sezone upisao 3 gola i dodao 5 asistencija.

Ovakvi nastupi sve više privlače interes drugih klubova, a ne samo Bayerna, a prema navodima španjolskih medija čini se kako je Liverpool ozbiljno zagrizao.

Philippe Coutinho je napustio Anfield za 142 milijuna funti ranije ovog mjeseca i s tim prostorom za manevar Liverpool si može dozvoliti ovakve egzibicije.

No kao i uvijek postoji jedna mala doskočica. Ako James želi u Liverpool, tada se prvo mora s posudbe vratiti u Real Madrid.

2014. godine Los Blancosi su potrošli 70 milijuna eura na Jamesa i toliko su platili Monacu kako bi doveli zvijezdu Svjetskog Prvenstva, a sada bi se zadovoljili kada bi dobili nazad uloženi novac.

No sve je u rukama Bayerna. Ako Nijemci odbiju poništiti posudbu Kolumbijca i tako James ostane u Bavariji, onda ovaj transfer ne ovisi ni o Madridu ni o klubu s Anfielda!

Objavi komentar

0 Primjedbe