Karim Benzema i Gareth Bale najviše su krivi, BBC-ju prijeti izumiranje

Zinedine Zidane tijekom ove sezone mora pronaći neko rješenje za poznati Realov trojac BBC (Bale, Benzema, Ronaldo). 

Izgleda da se BBC raspada


To su igrači koji su dovedeni za velike novce i moraju igrati svaku utakmicu, naravno, kada su zdravi. 

No, činjenica je da oni nisu zajedno zaigrali od prve minute još od El Clasica prošle godine u travnju/aprilu. Možemo reći kako su Bale i Isco uveliko "zaslužni" za to. 

Bale jer se ozlijedio, a Isco jer je "eksplodirao", tj. podigao svoju razinu igre pa je Zidane zbog njega morao mijenjati kompletan sustav iz 4-3-3 u 4-4-2 s rombom u sredini.

Ipak, njih na terenu zajedno nećemo vidjeti još najmanje mjesec dana s obzirom da se sada Benzema ozlijedio. 

Francuz je zadobio zaista čudnu ozljedu tijekom zimske pauze. Neki mediji čak navode da je bio ozlijeđen i prije El Clasica.

Kod Balea je situacija drugačija, on ima fizičkih problema. No, u nekoliko utakmica u kojima je ulazio s klupe u zadnjih mjesec dana Velšanin je odreagirao jako dobro, što je ohrabrujuća činjenica za Zidanea i navijače. On ponovno izgleda dobro i čini se da je spreman za igru.

Ne treba spominjati Cristiana Ronalda, jer znamo da on ima zagarantirano mjesto u ekipi, u kakovoj god formi bio. Više je kritična situacija kod Benzeme i Balea koji se moraju izboriti i s ozljedama, ali i s navijačima. Zbog njih dvojice postoji šansa da BBC "izumre".

Objavi komentar

0 Primjedbe