Daily Star i Don Balon navode kako je portuglaski stručnjak oduvijek bio ljubitelj takvih igrača i kako baš u njemu vidi dostojnu zamjenu za veterana Uniteda Michaela Carricka. 

Jose Mourinho želi igrača Real Madrida u svojim redovima


Ako ste pretpostavljali da se radi o Mateu Kovačiću, onda ste bili u pravu.
On u hrvatskom internacionalcu vidi perfektnu zamjenu za svog već vremešnog Carricka.

Mourinho se želi pojačati. Vidi da će teško držati korak sa Cityjem i da su potrebna pojačanja. To vidi u pogledu igrača Real Madrida, matea Kovačića.

Prema navodima ranije spomenutih medija, čini se kako je Mateo glavna meta Uniteda ovog zimskog prijelaznog roka.

No s druge strane Zidane ne želi izgubiti svoje igrače jer je daleko od titule LaLige, a jučer je istu stvar potvrdio na press konferenciji, gdje je rekao kako ne želi dovoditi bilo koga i kako bi želio da mu svi igrači ostanu na okupu.

Zinedine Zidane vjerovatno neće tako lako pustiti Hrvata

No ako pogledamo s perspektive Matea, onda taj transfer i nije tako loša opcija jer mu Mourinho vjerojatno može odmah ponuditi mjesto u prvoj ekipi ili barem više minuta nego ih ima u Real Madridu.

Kovačić je ove sezone tek u jednoj utakmici bio starter i mora zaraditi svoje mjesto u hrvatskoj reprezentaciji s igranjem ako želi na Svjetsko Prvenstvo. No isto tako ovdje valja napomenuti kako je veliku većinu vremena bio ozljeđen.

Ali i čelnici Uniteda isto tako žele napraviti sve što Mou traži od njih jer imaju dojam da je nekako distanciran u pogledu na klub i ne žele ga izgubiti na kraju sezone.

United trenutno zaostaje 15 velikih bodova za Cityjem i sasvim je logično da traže neka pojačanja kako bi bili konkurentniji Guardiolinom Cityju.

Tom služe transfer, a pred nama je prvi mjesec u kojem ćemo saznati rasplet ove situacije.