James otkrio zbog čega je napustio Real Madrid

James Rodriguez je priznao kako je bio jako tužan što je napustio Real Madrid, a da nije uspio ostaviti svoj trag u najboljem klubu na svijetu. 



No isto tako je rekao da poštuje odluke trenera i da se nada kako će Bayern i Real odmjeriti snage u sklopu Lige Prvaka.

Iako je imao nekoliko sjajnih partija u Realu prošle sezone, jednostavno se nije uspio nametnuti, pa je svoju sreću otišao potražiti u Bayernu.

 "Tu su stvari kako bi se implementirale i svaki trener ima neke igrače koje više preferira, što ja razumijem", rekao je Rodriguez.

 "Ne znam mogu li reći jesam li bio blizak sa Zidaneom, no svaki trener ima preferencije. Ne mogu reći je li bio pošten prema meni, a više i nema svrhe razmišljati o ovom."

 "Kao igrač Zidane je bio moj idol. Bio je odličan igrač s ogromnom kvalitetom i takve igrače uvijek izuzetno cijenim."

 "Bio je tužan način na koji sam otišao iz Reala jer je za mene to bio san, ali takav je nogomet, jedan dan si tamo gdje želiš biti, a potom drugi..."

Odbija sve navode kako nije naporno radio za vrijeme svog boravka u Madridu.

 "Ne mogu prihvatiti to da sam loše trenirao, trenirao sam mnogo, dvostruko više."

 "Ja uvijek želim biti u formi. Imam čistu savjest i trenirao sam jako dobro, a kada sam i igrao dao sam sve od sebe."

 "Stvari koje su rečene nisu bile jasne i nisu bile točne, rečene su kako bi mi uvelike naštetile."

 "U ovom trenutku Real Madrid ne igra dobro, ali ostalo je još mnogo do kraja sezone i mogu preokrenuti ove stvari. Bilo bi lijepo zaigrati protiv njih u finalu Lige prvaka."

Iako se jasno nije izjasnio kako Zidane i on nisu imali najbolji odnos i kako je vjerojatno Francuz kriv za njegov odlazak, jasno se da vidjeti iz njegovog intervjua da definitivno nije sretan s tim kako se Zidane ponio prema njemu.

Objavi komentar

0 Primjedbe