Dvije zvijezde Real Madrida traže od Florentina Pereza da kupi Neymara

Zidane je danas na press konferenciji rekao kako svi razmišljaju isto, ali čini se kako Mundo Deportivo i Calciomercato razmišljaju drugačije. 

Svi žele Neymara u Real Madridu


Oni navode kako su dvije zvijezde Real Madrida odlučile razgovarati s upravom Los Blancosa i tako im promijeniti razmišljanje u pogledu na transfer Neymara.

Prema navodima ranije spomenutih medija, radi se o Marcelu i Sergiju Ramosu.

Iako je Neymar tek ove sezone prešao u PSG za rekordnih 222 milijuna eura, čini se kako kapetan i dokapetan u Madridu vjeruju da bi Real mogao lako do Neymara jer u njemu vide nasljednika Cristiana Ronalda.

Transfer bi se trebao odigrati ovoga ljeta, a čini se kako je prvi urgirao Sergio Ramos.

Navodno je rekao Perezu da treba uložiti veći trud i ekonomski poraditi na poboljšanju uvjeta i ponude za Neymara.

Potom se oglasio i Marcelo, koji je vrlo blizak s Neymarom i navodno smatra da je on pravo riješenje Real Madrida za budućnost kluba.

Naravno, rekli su da to neće biti lak podvig, ali da bi mogli dovesti Neymara i to odmah nakon Svjetskog Prvenstva, koje se ove godine igra u Rusiji.

Neki od madridskih medija navode kako su u Realu u ponudu spremni uključiti i Ronalda kako bi smanjili potraživanja od strane PSGa.

Ronaldov menadžer je u jako dobrim odnosima sa sportskim direktorom PSGa Anterom Henriqueom. Stoga u Realu računaju i na Mendesa, koji bi trebao olakšati pregovore između dva kluba.