Dolazak Neymara u Madrid nije samo stvar novca

Ovih dana svi govore o Neymaru. Svi spominju njegove golove, poteze, nesporazume u Parizu, pa priča se i o njegovom odlasku. 



No, svi zaboravljaju neke detalje. Riječ je o državi Katar koja ga je kupila za PSG i daju mu 35 miliona eura po sezoni.

Kao njegovo novo odredište najviše se spominje Real Madrid, a istina je da Los Blancosi razmišljaju o tome da krenu u pregovore ili da nikako ne kreću u tu kompliciranu situaciju.

Znamo da s Parizom neće biti lako pregovarati, ali isto tako znamo da bi dobili vjerojatno najboljeg igrača na svijetu koji bi se borio za Zlatnu loptu svake godine.

Na Santiago Bernabeuu se ovih dana često spominje baš Neymar.

Svi pričaju o problemima koje Brazilac ima sa suigračima i navijačima.

Također, pojavila se i informacija da se bivši igrač Barcelone želi vratiti u Španjolsku.

U Barceloni je neprijatelj broj 1, pa je tako najrealnije da dođe u kraljevski klub.

Dok se priča o svim tim stvarima, igrač razmišlja samo o dobrim igrama i golovima kako bi se borio s Messijem i Ronaldom. A neki baš Cristiana vide u Parizu u bliskoj budućnosti.

Portugalac je uvijek bio velika želja Al Khelaifija, predsjednika PSGa.

A činjenica je da je Neymar vlasništvo, nikoga drugog nego države Katar.

Tu će situaciju UEFA razmotriti do kraja ove sezone. Florentino Perez je do sada dva puta pokušao dovesti Brazilca, ali uvijek je bio problem u novcu.

Sada je situacija slična samo što postoje i neki drugi, veći problemi.

Nekoliko ljudi u Klubu nagovara Florentina da odustane od te ''operacije'' i oni smatraju da je to suludo.

Ne vjeruju igračevom ocu koji navodno ima dobre odnose s Realom.

Međutim, postoje i oni drugi, većina koja nagovara Florentina da se potrudi oko Neymara (klub ima 200 miliona eura za transfere i može zaraditi još od eventualnih prodaja igrača).

Puno možemo zaraditi prodajom Cristiana, a tu bi se i oslobodilo mjesto za Neymara u svakom pogledu. Rasprava oko njegovog odlaska je u tijeku i čelnici kluba još uvijek raspravljaju oko toga.

Ipak, PSG je unatoč lošoj situaciji odlučio da će stititi Neymara. Ne žele se izlagati medijima jer rade na imidžu kluba.

Objavi komentar

0 Primjedbe