"Benzema ne zaslužuje zvižduke, to je nedostatak poštovanja"

Benzemina odanost Real Madridu ne može se dovoditi u pitanje i jasno je da želi otići u mirovinu s Los Blancosima.

Karim Benzema ne zaslužuje zvižduke


Njegov agent je jasno rekao da francuz ne zaslužuje zvižduke od navijača Real Madrida jer je to veliko nepoštivanje.

Unatoč borbi s pitanjima spremnosti za značajan dio sezone, Benzema se našao kao žrtva među navijačima.

U ekskluzivnom intervjuu s Marcom, Karim Djaziri je branio svog igrača i predložio da je ozlijeđen od strane mnoštva igrača prije nego što je ušao u teren.

Koliko dugo poznajete Benzemu?

"Od 15 godine, kada je počeo kao profesionalac da igra nogomet."

Kakav je bio nakon nedjeljne utakmice?

"Ovo su teška vremena, pokazao je da je vrlo jak mentalno, kao i cijelo vrijeme u Madridu. Devet je godina u klubu kojem svi sanjaju. Neprimjereno je da mu se zviždi kada je Real Madrid toliko vodio, on je se vratio nakon dugogodišnje ozljede. Karim je uvijek pokazivao uzornu predanost klubu i postavio tim ispred sebe pa ne zaslužuje takav tretman."

Je li pogođen zvižducima?

"Kako ne bi mogao biti? On ne razumije i to je nedostatak poštovanja za igrača koji je sedmi najbolji strijelac svih vremena. Sudjelovao je u nekim od najsjajnijih epoha na kojima je uživao s najvećim klubom na svijetu. Možete zviždati bilo koga, ali nikad igrača koji nije ni bio na terenu, to je neshvatljivo."

Mislite li da je možda Bernabeu očekivao još jednu promjenu i to je zapalilo reakciju?

"Ne znam, ali inzistiram da je Madrid pobijedio, a Karim nije bio ni na terenu. Može shvatiti da li ga zvižde kad je pogriješio, ali to je teško prihvatiti nogometašu koji je ovde devet godina i davao sve od sebe."

Je li Karim razmišljao o odlasku ako se to ne promjeni?

"Ne, jer Benzema osjeća da su pravi fanovi kluba s njim i želi pokazati da zaslužuje podršku."

Cristiano Ronaldo je bio aplaudiran kad je propustio dvije jasne šanse, Bale dobiva podršku svih usprkos svojim ozljedama, zašto mislite da su stvari s Karimom drugačije?

"Ne znam jer osjeća podršku mnogih navijača Real Madrida, kluba i njegovih suigrača. Uvijek je osjećao ljubav prema Madridu, ali ovaj najnoviji incident jednostavno je teško razumjeti."