Zinedine Zidane uoči sutrašnje utakmice: "Decembar je presudan mjesec"

"Na San Mamésu smo u teškoj utakmici, ali spremni smo napraviti dobru izvedbu", dodao je trener madridista.
Zinedine Zidane je govorio o sutrašnjoj utakmici


Zinedine Zidane pojavio se u sobi za novinare u Real Madridu prije sukoba s Athleticom. 

Trener bijelih analizirao je ono što će biti zahtjevno u mjesecu decembar/prosinac: "Imamo sjajne utakmice i želimo dobro nastupiti. Decembar je presudan mjesec. Želimo pokazati koliko vrijedimo."

"Znamo da imamo tri ili četiri velike utakmice. Ovaj mjesec će biti sjajnih utakmica i moramo igrati na razini koju znamo. Nismo uspjeli spojiti dobru izvedbu. Imam vrlo pozitivnu grupu i znamo da možemo okrenuti stvari."

Ramos i San Mamés
"Sergio je spreman za sutra jer se vraća s grupom. Znamo da će biti teška utakmica jer znamo zemlju i navijače, ali spremni smo za dobru izvedbu. Ovaj tjedan bio je izvrstan. Gladni smo za pokušaj ulastka u utakmicu. Uvijek želimo više i dat ćemo sve što imamo. Sutra će biti dobra utakmica protiv dobre momčadi." 

Baleov povratak
"To ovisi o njemu. Nadam se da će to biti spreman sljedeći tjedan. Vjerujem u Balea, kao i svi ostali. To je teška situacija i zato što je on sportaš i određeni tip igrača, on mora biti 100% spreman. Bilo je nekih igara kad nije fizički bio spreman, a ne želimo riskirati i još više ga iskoristiti. On je prvi koji se želi vratiti s nama. Želi igrati, pobijediti i biti sa svojim suigračima. To nije ništa ozbiljno i nadam se da će se uskoro vratiti s nama. Najvažnija stvar je da se osjeća dovoljno dobro."

Da li Cristiano Ronaldo zaslužuje Zlatnu loptu?

"On je igrač bez granica i siguran sam da će osvojiti svoju petu Zlatnu loptu. Imao je izvanrednu sezonu i to zaslužuje. Ne bi me iznenadilo ako opet osvoji jer se uvijek želi poboljšati i vrlo je ambiciozan. Bit će zasluženo za sezonu koju je imao."

Kepa
"Keylor je najbolji. Uvijek sam fokusiran na igrače koje imam. Kepa je izvrstan golman, ali sretan sam s Keylorom i Kikom.Razgovarat ćemo o takvim stvarima kada se otvori prelazni rok Neću razgovarati o igračima koji možda ili ne mogu doći u budućnosti. To nije moj problem za sada."

Objavi komentar

0 Primjedbe