Zinedine Zidane uoči ligaškog El Clasica: "Spremni smo odigrati odličnu utakmicu"

"Naši fanovi daju nam nešto dodatno i trebat ćemo ih od prve do posljednje minute", rekao je izbornik Real Madrida.



Zinedine Zidane je razgovarao u sobi za novinare u Real Madridu dan prije El Clásica (subota, 13:00 sati). 

Trener bijelih je analizirao ligašku utakmicu protiv Barcelone na Santiago Bernabeu: "Osjećaji u timu su dobri, mi se veselimo ovoj utakmici, spremni smo odigrati sjajnu utakmicu. Volimo igrati dobar nogomet i to ćemo pokušati učiniti, samo mislimo na dobro odigranu utakmicu protiv vrlo dobrog protivnika."

"Zainteresirani smo za ono što ćemo učiniti kao momčad. Važno je kako ćemo upravljati igrom. To će biti najteža utakmica ove sezone jer utakmice protiv Barcelone su uvijek teške i lijepe za gledati, ali to je ono što mi se sviđa. Igrači igraju za ovakve utakmice i uvijek o njima razmišljaju.

Važnost navijača
"Za nas, kao i protiv Seville, znamo da naši navijači daju nešto dodatno i trebat će nam da budu s nama opet. Želimo njihovu podršku od prvog do zadnjeg minuta. Nećemo pobijediti utakmicu za 10 ili 15 minuta, ali sa strpljenjem i vremenom možemo pobijediti i trebat ćemo ih od početka do kraja."

Ključ za el Clásico
"To će biti naša želja, naša ambicija i kako ćemo početi igrati. Ako ne igramo dobro s loptom imat ćemo probleme, ne moramo razmišljati o razlici u bodovima. odlučujući meč u ligi, moramo misliti pozitivno, jako smo dobri i bolji u svakom dijelu terena, čak i ako izgubimo, liga neće biti gotova, svaka utakmica će biti kao finale, a mi ćemo pokušati smanjiti razliku između bodova, ali uvijek moramo ostati mirni i igrati dobar nogomet. Što god se dogodilo sutra, mi ćemo nastaviti raditi i znati da je to vrlo dugo vrijeme."

Treba li Barcelona odati čast prije utakmice
"Uopće me nije zainteresiran taj predmet. Ono što mi je važno, mojim igračima i madridistima je sutrašnja utakmica protiv Barcelone i ništa drugo."

Cristiano Ronaldo
"Dobro je, 100% je spreman i trenirao je danas. Ne pričam o stvarima koje se ne odnose na nogomet. Cristiano Ronaldo u ovom klubu zaslužuje svo poštovanje od kluba i ima ga. Nakon praznika razgovarat ćemo o tome, ali važna stvar je sutrašnja igra."

Bale
" Ja uvijek vjerujem svojim igračima i komunikacija je najvažnija stvar. Neću odabrati igrača jer želim da se igra El Clásico. Vjerujem u svoje igrače, bitno je da mislim da je 100% spreman za igru. Vidjet ćemo hoće li igrati sutra."
                                                                                                                           
Kovačić
"Sutra svi igrači će biti tamo i to je dobro, ali istodobno loše, jer moram ostaviti nekoga na klupu, imam sve mogućnosti i sutra ću izabrati." 
 
Vaša 2017 godina
"Prošle godine ste mi postavili isto pitanje, neću staviti broj na to, rekord je do sada bio prilično dobar. U ligi nam je to bilo malo teško, ali još uvijek ima dosta vremena za idemo i možemo osvojiti bodove. Razmišljamo samo o tome"

Objavi komentar

0 Primjedbe