VIDEO Zidaneov Real Madrid je nepobjediv na Santiago Bernabeu protiv njemačkih klubova

Bijeli su postigli 9 golova u 3 domaće utakmice protiv Wolfsburga, Borussije Dortmund i Bayerna Munchena.
Real Madrid je nepobjediv sa Zidaneom u Ligi prvaka 


Real Madrid je protiv njemačkih klubova najviše puta igrao otkad je Zinedine Zidane preuzeo tim.

Na Santiago Bernabéuu, budući da je francuski trener zadužen, rezultati su bili izvanredni. 

Bijeli su neporaženi kod kuće protiv njemačkih momčadi i imaju prosječno 3 gola po utakmici, nakon što su postigli 9 golova u 3 utakmice. 

U sezoni 2015./16., Zidaneov Madrid odigrao je protiv Wolfsburga u četvrtfinalu. 

Na prvom mjestu u Njemačkoj, povratak je bio potreban kod kuće. Hat-trick Cristiana Ronalda dao je 3-0 pobjedu vodeći ih do polufinala na putu do finala u Milanu.


U ponavljanju ovogodišnje sezone, gotovo prije godinu dana, 7. prosinca/decembra 2016., Borussia Dortmund posjetila je Real Madrid u zadnjem susretu Lige prvaka skupine. 

Utakmica je završila rezultatom 2-2, a Karim Benzema je postigao oba gola za Real Madrid. Tako da je Francuz stigao do brojke od 50 golova u Ligi prvaka.


Posljednja njemačka momčad koja je igrala na Santiago Bernabéu bio je Bayern München, u drugoj sezoni četvrtfinala prošle sezone. 

Bila je to jedna od čarobnih europskih noći. Rezultat prvog dijela bio je povoljan, ali Bayern je u normalnom vremenu izravnavao stvari, prisilivši utakmicu u dodatno vrijeme. 

Tri gola Cristiana Ronalda i jedan od Asensija bilo je dovoljno da vidimo bijele u polufinalu protiv Atletico Madrida, a zatim i u finalu protiv Juventusa gdje su osvojili titulu.