Veliko pojačanje Real Madrida uredno grije klupu?

Real Madrid je odlučio dovesti igrača za 45 milijuna eura. Tražili su najvećeg mogućeg talenta i kako su javili iz kluba, kako Reala, tako i iz njegovog matičnog kluba, Real je sklopio posao snova. 



Naime, radi se o igraču Reala na posudbi u Flamengu - Viniciusu Junioru!

Zašto Vinicius Junior ne počinje utakmice?! Svi se to pitaju, kako navijači kluba u kojem tinejdžer trenutno igra, tako i navijači Real Madrida.

Ranije smo spomenuli kako je "Kraljevski" Klub platio za mladog Brazila 45 milijuna eura. Zanimljivo je to da utakmice od prve minute nije odigrao već 4 mjeseca.

Zadnju utakmicu koju je igrao od prve minute bila je ona protiv Atletico Goianensea 19.08. ove godine.

Od te utakmice 17 godina star Brazila cijelo vrijeme grije klupu. Trener Flamenga, Reinaldo Rueda, cijelo vrijeme Viniciusa koristi kao izmjenu u drugom dijelu utakmice.

To što ne igra je tema svih medija u Brazilu. Zanimljivo je da ulazi u trenucima kada Flamenga ne ide dobro i to u drugom dijelu utakmice.

Brazilske novine UOL smatraju kako su dva igrača blokirali put Viniciusu u startnih 11. Radi se o Evertonu i Lucasu Paqueti.

Obojica pomažu obrani, očigledno na način kojeg Vinicius trenutno ne može odraditi. Navedene novine smatraju da je taj aspekt glavna stvar koju mladi Brazilac mora popraviti želi li se preseliti na europsku nogometnu scenu.

Još jedan način koji se spominje je taj da Rueda promijeni formaciju i tako omogući Viniciusu da igra slobodnije i da se više razvija.

Ova kalendarska godina s utakmicama za Flamengo je završila i okončali su je neslavno nakon što su upisali poraz od Independienteau finalu Copa Sudamericane.

Vinicusu jedino što preostaje je nadati se većoj minutaži u narednoj godini!