Svi europski mediji krive Zinedine Zidanea za poraz Reala od Barcelone

Real Madrid je jučer sramotno poražen od najvećeg rivala na svom stadionu (0:3), a nakon utakmice najviše je bio kritiziran Zinedine Zidane. 



Očekivalo se da će nakon utakmice priznati pogreške i realnije pogledati na trenutnu situaciju, no to se nije dogodilo. Francuz je rekao da neće ništa mijenjati te da čvrsto stoji iza svojih odluka.

A brojni europski mediji na svojim naslovnicama imaju neke dijelove njegovih izjava.

"Znam da su navijači ljuti, ali ja se nikada neću promijeniti", rekao je Zinedine Zidane.

Današnja Marca je također pisala o njemu, a naslov je glasio ovako: "Kutak za razmišljanje!"

Madridski list aludira na to da će Francuz sada imati vremena da razmisli o svemu i da smisli kako će izvući Klub iz krize.

MARCA: "Zidane je najveći krivac za poraz. Valverde ga je uništio. Pokušao je totalno zaustaviti Messija. Je li mu to uspjelo? Apsolutno NE!"

EL MUNDO: "Jedini Pasillo na utakmici je bio onaj kojeg je Zidane napravio Barceloni. Kovačić je bio zadužen za Messija pa je pustio dugog igrača nakon čega je pao gol."

EL PAIS: "Ideja s Kovačićem od prve minute je katastrofalna. Hoće li to dugoročno koštati Zidanea?"

La Gazzetta dello Sport: "Zidane je rekao zbogom ligi prije nego je otvorio božićne darove. Barca ga je potopila i oslobodila Zidanea jednog natjecanja."

Telegraph: "Iznenadio nas je s Casemirom i Kovačićem, a kada je uveo Balea i Asensija, bilo je prekasno."

Daily Mail: "Plan s Kovačićem nije upalio, a Isco nije dobio ni minute. Kod 2:0 je uveo Nacha, zašto u toj situaciji ne pojačati obranu?"

Objavi komentar

0 Primjedbe