Sergio Ramos: "Zidane je rijedak slučaj, obično dobri igrači budu loši treneri"

Sergio Ramos je dao intervju za francuski Telefoot, a evo što je kapiten rekao.



Liga prvaka?
"Pobjede su Real Madridov DNK. Naravno da želimo osvojiti Ligu prvaka treći put za redom, ali postoje i drugi dobri timovi: Barcelona, PSG, Bayern... Pariz je vrlo snažan i kandidati su za osvajanje Lige prvaka. Vidjeti ćemo što će se desiti, ali oni su naši protivnici i moramo ih pobijediti."

Mbappe?
"On je izvrstan i mlad igrač te je definitivno budućnost svjetskog nogometa. Uvijek radi razliku. Imati ćemo priliku igrati protiv njega."

Ronaldo?
"On je naša sedmica i takvog igrača nikada nismo vidjeli. Već sada je legenda i uvijek će ga se pamtiti po tome što je jedan od najboljih u povijesti. Cristiano je vrlo važan u momčadi i svi ga poštuju."

Benzema?
"Karim je vrlo dobar i kvalitetan napadač. Ima urođen talent, zna zabiti, ali i sudjelovati u izgradnji igre. On može napraviti probleme svakim braničima. Igrati za svoju zemlju je najveća stvar na svijetu i znam da bi on volio da može predstavljati Francusku na Svjetskom prvenstvu."

Zidane?
"On je najbolji, bez ikakve sumnje. To je pokazao i mi smo vrlo sretni što nas trenira. S njim imamo kontinuitet. Vrlo rijetko dobri igrači postanu dobri treneri, ali on je to napravio."