Real Madrid ima za cilj da dovede još jednu "bombu" narednog ljeta. Ima i strategiju kako doći do tog cilja.



Nije u najboljoj formi Real Madrid ove sezone, govore i rezultati u prilog tome, imaju dosta muka da dobiju svoje protivnike u Primeri, a i u Ligi šampiona nisu briljantni.

To bi moglo da znači da će doći do promjena u klubu, već se razmišlja o transferima koji bi mogli da se dogode narednog ljeta, a možda čak i u januaru.

Real Madrid pažljivo prati situaciju oko Alexisa Sancheza, fudbalera Arsenala, koji bi mogao bez obeštećenja da preće u Real Madrid ukoliko do januara ne potpiše ugovor sa Arsenalom.

Ima pravo da pregovara i da potpiše predugovor sa bilo kojim timom od 1. januara, a Real ima za cilj upravo njega da dovede.


Mogao bi Alekxis da bude dobra zamjena, recimo, za Geretha Balea koji je više povređen, nego što igra, i za koga se govori da bi mogao da se vrati na ostrvo brže nego što se očekivalo.

Ipak, Real Madrid ima problem da ponudi platu koju traži Alexis Sanchez, pa bi za to morao da ili poveća budžet za isplate igračima, ili da proda nekog od fudbalera.

Don balon piše da bi to mogao da bude Lucas Vazquez koga traži Roma, Real je zainteresovan da ga proda posebno ukoliko dogovori sve uslove sa Alexisom Sanchezom.