Real Madrid još uvijek vjeruje Zinedineu Zidaneu, ali vjera u Karima Benzemu nije više ista

Rane od poraza u El Clasicu su još uvijek otvorene! Kako vrijeme prolazi, sve se više traži glavni krivac za uvjerljiv poraz od velikog rivala. 



Mediji vezani uz Real Madrid smatraju kako će Klub na ljeto krenuti u akciju i dovesti neka skupa pojačanja.

No, pred nama je još pola ove sezone koju igrači Real Madrida moraju odraditi. Svakako, Los Blancosi imaju još puno toga za reći u Ligi prvaka, pa i u ligi koja je vjerojatno izgubljena. Ali nećemo se predati bez ispaljenog metka.

Klub vjeruje Zidaneu

Uspjesi Zinedinea Zidanea na klupi Real Madrida (osam trofeja) prekrivaju sve njegove pogreške koje su se dogodile u zadnjim mjesecima. Nitko se ne usuđuje niti dovesti u pitanje njegov posao nakon što je doživio najteži poraz otkako je preuzeo Klub.

Toliko toga je donio Real Madridu da se o njegovom otkazu neće pričati još dugo. Francuz će na odmoru, na kojem se trenutno nalazi, pokušati pronaći rješenje za ovu krizu. On ne voli gubiti i zna što za trenere obično znači takav poraz od Barcelone: ili se popravi ili idi! Očekuje se da će imati hitni sastanak s predsjednikom po povratku s odmora.

Prošle subote nisu imali previše vremena za razgovor jer su tri sata nakon utakmice svi otišli na odmor u druge države ili gradove. Pa će tako taj sastanak biti održan vjerojatno u subotu. Zizou zna da ga Klub podržava i da će uvijek stajati uz njega.

On vjeruje da se situacija može preokrenuti, ali samo treba ostati miran.

Potreban je novi napadač

Kod Benzeme nije isti slučaj kao i kod Zidanea. Mnogi napadača krive za ovakvu situaciju u La Ligi gdje smo se vjerojatno i oprostili od naslova već u 12. mjesecu. Karim Benzema igra jako loše, a umjesto da stvari idu na bolje, kod njega se pogoršavaju. Da stvar bude još tragičnija, navijači su ga uzeli na zub te traže njegov odlazak.

Navijači ne razumiju zašto ga Zidane stalno brani i zašto Real Madrid nema pravu devetku koja zabija golove. Također, svi su se složili da on niti prošle sezone, osim sjajnog prodora protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka, nije napravio ništa.

Traži se njegov odlazak i dovođenje novog napadača. Izgleda da je došlo vrijeme za oproštaj...

Marcelov pad je također očigledan

Benzema nije jedini igrač čija se kvaliteta dovodi u pitanje. Vjeruje se da je i Marcelo jedan od takvih jer je očigledno u padu.

On u posljednje vrijeme ne igra dobro, dobro, u napadu je solidan, ali u obrani se nije pokazao. Nadajmo se da će se Marcelo što prije vratiti u formu, ipak je on najbolji lijevi bek na svijetu.

Objavi komentar

0 Primjedbe