Real Madrid je pronašao novog Casillasa

Prije točno 900 dana Iker Casillas se oprostio od Real Madrida. 



Najbolji golman u povijesti Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije je nakon toga svoju sreću potražio u Portu, a Kraljevski klub od tada nije pronašao onu pravu zamjenu za njega.

No, tri godine kasnije, potraga je izgleda završila. Klub je sve dogovorio s Kepom koji će biti doveden kao dugoročno rješenje.

Da, tu je i Keylor Navas, ali realno, on ima više od 30 godina i neće braniti još dugo na vrhunskoj razini.

Kostarikanac je bio pravo iznenađenje nakon odlaska Casillasa 2015. godine.

No, Klub se nije baš uzdao u njega pa je trebao dovesti Davida De Geu iz Uniteda. Znamo i kako je ta priča završila gdje smo se poprilično osramotili u zadnjim sekundama prijelaznog roka.

Navasa navijači vole, to je neupitno, ali svi su htjeli neko zvučno ime koje će zamijeniti Ikera, poput spomenutog De Gee, Courtoisa, Donnarumme...

Činjenica je da su svi htjeli "novog Casillasa". Danas je to izgleda Kepa Arrizabalaga koji ispunjava sve uvjete da postane nova jedinica Real Madrida.

Kepa je izgleda sjajno rješenje za Klub. Također, ovo je vjerojatno i najbolji trenutak za nejgovo dovođenje. Sada mu treba dati vremena i prilike za igru te biti strpljiv s njim.

Ipak je to buduća jedinica Kraljevskog kluba, ali i španjolske reprezentacije. Što se tiče Keylora, on bi trebao ostati u momčadi, to je i zaslužio.

Real Madrid će tako biti sjajno pokriven na poziciji vratara do kraja ove sezone. Možemo se složiti da je ovo jedan od boljih poteza Kluba u zadnje vrijeme.

Objavi komentar

0 Primjedbe