Real Madrid je odlučio dovesti pojačanja na zimu

Jose Angel Sanchez, generalni direktor Real Madrida, u ponedjeljak popodne sastao se s predsjednikom Florentina Pereza kako bi raspravljali o planovima za zimski prelazni rok, s tim da je odlučio da će Los Blancosi težiti potrošiti nešto novca kako bi pojačali svoju momčad.


Susret koji je trajao oko dva i pol sata bio je pozvan da se raspravlja o lošoj formi španskog prvaka, s ozljedama i transfernim pravilima za koje se kaže da su dva glavna razloga za početak nove sezone 2017/18.

Perez nije prethodno imao mnogo novca u januaru/siječnju, a čak su i neki relativni igrači stigli na Santiago Bernabeu ovog mjeseca, kao što su Emmanuel Adebayor , Antonio Cassano i Lucas Silva, nešto što trenutačni direktori žele izbjeći ponavljanje toga.

Real Madrid zna da igrači mogu zimi više koštati nego što bi ljeti, ali se čini spremnima da preuzmu taj rizik i da rade ono što mogu kako bi pokušali dovesti golmana, kao što je Kepa Arrizabalaga, i napadača, kao što su Mauro Icardi i Timo Werner,  iako će Nijemac biti neprihvatljiv za Ligu prvaka.