Real Madrid je "izgubio" svoje bekove

Bekovski dvojac Carvajal - Marcelo su bili velika uzdanica Real Madrida u prošloj sezoni u kojoj su zajedno upisali čak 26 asistencija, ali ove sezone su i oni zakazali.



Španjolac je ove sezone upisao dvije, a Brazilac tek tri asistencije. Ovo je samo još jedna stvar koja stvara glavobolju kod Zidanea. Francuz od njih puno toga očekuje, prvenstveno u napadu.

Međutim, ozljede su odigrale ključnu ulogu u ovoj situaciji. Carvajal je izbivao dva mjeseca s terena ove sezone, dok je Marcelo bio ozlijeđen nekoliko tjedana, ali od tada nikako da uhvati staru formu.

Sada, nakon zimske pauze, u Klubu se nadaju da će ovaj dvojac biti 100% spreman za drugi dio sezone koji će biti jako zanimljiv za nas.

Prošle sezone njih dvojica su bili ključni za sve Realove uspjehe. Carvajal je na kraju sezone imao 12 asistencija i jedan pogodak, a Marcelo 14 asistencija i tri pogotka.

Sudjelovali su u važnom preokretu kod Villarreala s 2:0 na 2:3 gdje su oba upisala po asistenciju za Balea, odnosno Moratu. A bili su jako važni i u dva meča protiv Bayerna u Ligi prvaka.

Treba istaknuti da su oba imala po asistenciju i u finalu Lige prvaka protiv Juventusa. Carvajal je asistirao Ronaldu za prvi, a Marcelo Asensiju za četvrti gol na utakmici.

Objavi komentar

0 Primjedbe