Real Madrid - Barcelona: ​​Za kraj historijske 2017. godine dolazi nam El Clasico

Svjetski prvaci u potrazi za pobjedom ispred svojih navijača i tako zatvaraju 2017. godinu sa pet osvojenih naslova (13:00 sati).



Ako biste pitali navijača da odaberu najbolji mogući način da završe svoju godinu, odgovor bi vjerojatno više značio El Clásico na Santiago Bernabéu. 

Santiago Bernabeu danas će biti u središtu pažnje jer se igra najveća utakmica na svijetu između Real Madrida i Barcelone, prije božićnih praznika u trećem susretu ove sezone. 

Svakako nećete imati nedostatak zabave u igri u kojoj će bijeli tražiti pobjedu u pokušaju se bar približe na tabeli za vodećom Barcelonom.

Taj susret dolazi tjedan dana nakon što je Zinedine Zidaneov tim uspješno obranio titulu Svjetskog klupskov prvenstva u Abu Dhabiju, 

Ovaj naslov, koji zauzima mjesto pored titula Lige prvaka, La Lige i dva Super kupa, čini ovu najuspješniju godinu u povijesti Real Madrida. 

Računica za učvršćenje sada bijelima daje priliku da na najbolji mogući način zatvori ovu nezaboravnu godinu. Pobjeda protiv Barcelone u El Clásicu bilo bi idealno rješenje. 

U posljednjih 4 utakmice, Real Madrid je samo jednom pobijedio Barcelonu i to na stadionu Camp Nou kada je rezultat bio 1-2.

Vrijeme staje u 13:00 sati.

Najava ligaške utakmice: Real Madrid - Barcelona | Subota, 13:00 sati na Santiago Bernabeu.

Objavi komentar

0 Primjedbe