Real Madrid - Barcelona: Igrači koji se najviše mrze u El Clasicu svih vremena

El Clasico je samo nekoliko dana udaljen...



El Clasico dolazi ovog vikenda i ne možemo zamisliti bolji način za početak nego imenovanje jedanaest igrača svakog tima koji su najnepoželjniji od strane protivničkih navijača.

Mržnja povezana i uvećana sportaševim stilom igranja, stava ili političkih uvjerenja.

Počevši od domaćeg tima, Real Madrida, imamo Pacoa Buyoa, golmana, koji se najvjerojatnije najviše pamti zbog lošeg usmrćivanja njegovih suparnika nego zbog njegovih ušteda.

Luis Figo: Najmrži igrač u Barceloni

Alvaro Arbeloa, Fernando Hierro, Pepe i Sergio Ramos čine obranu Real Madrida.

Svi koji su imali udio, dok su izgubili svoj karakter prema navijačima tokom El Clasica.

U polufinalu je možda najpoželjniji igrač u povijesti Barcelonskog nogometa: Luis Figo.

Pored njega se pojavljuju Guti, Angel Di María i Pedrag Mijatović, igrači poznati po uspjehu i izazivanju navijača Blaugrane.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, Cristiano Ronaldo, koji je slavno izazvao ogorčenje svojom većom životnom osobom i Raulom koji je svojim ušutkivanjem proslavlajo golove i ljutio navijače Camp Noua.

Real Madrid će još jednom bjesnjeti Gerardu Piqueu

Na gostujuću momčad, Barcelonu, imamo Victor Valdesa, golmana, koji je bio nezadovoljan fanovima Real Madrida zbog svoje ekstravagantno pohvalne prirode.

S druge strane, dok Madrid ima Figa, Barcelona ima Gerarda Piquéa. Zbog svojih političkih stajališta i izražene prirode, branitelj je postao središte preziranja madridskih i španjolskih navijača.

Dani Alves, Abelardo i Jordi Alba čine obranu, svi koji su uveli fanove Madrida na divlje putovanje po mnogim El Clasicima.

U središnjem djelu terena Barcelone su Luis Enrique za njegovu pozadinu, uz velikog glumca Sergio Busquetsa, filozof Pep Guardiola i impulsivni Hristo Stoichkov.

Posljednje, ali ne manje važno, su Luis Suárez i Samuel Eto'o, koji su uvijek izazvali mnoštvo navijača Real Madrida svojim akcijama i pjevanjem, a sve se još uvijek zadržava u mislima navijača Madrida.