Posljednja utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka: Real Madrid - Borussia Dortmund

Bijeli su se već plasirali u osminu finala Lige prvaka. Večeras igraju protiv Dortmunda koji se natječe za mjesto u ligi Europe (20:45 sati). 



Real Madrid večeras igra posljednju utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Utakmica se igra od 20:45 sati na stadionu Santiago Bernabeu.

Branioci titule Lige prvaka bit će željni doći do pobjede u posljednjoj utakmici Lige prvaka u 2017. godini.

Bijeli koji trenutno imaju niz od 16 utakmica bez poraza u Ligi prvaka na Santiago Bernabéu (13 pobjeda i tri neriješeno). 

Govoreći na konferenciji za novinare prije utakmice, Zinedine Zidane je izjavio: "Već smo se kvalificirali u osminu finala i  samo smo usredotočeni na dobru izvedbu." 

Zinedine Zidane je pozvao 18 igrača u susretu koji Dani Carvajal propušta zbog suspenzije. 

Igrači koji su pozvani za meč protiv Dortmunda:


Borussia Dortmund dolazi u večerašnju utakmicu sa time da bi se plasirali u Europa ligu. Trenutno se nalaze na trećem mjestz u skupini, sa istim brojem bodova kao i ​​APOEL (2 boda). 

Borussia Dortmund je do sada gostovala 6 puta Real Madrdiu na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka. Ta to vrijeme, Real Madrid je zabilježio 4 pobjede i dva remija.

Zanimljivo, oba remija su završavala sa rezultatom 2-2.

Večeras u redovima kraljevskog kluba, Zidane neće moći računati na 4 igrača, a to su: Dani Carvajal (Žuti kartoni) Asensio (Ozljeda kuka), Bale(Ozljeda lista), Luca Zidane (Ozljeda ramena).

U redovima Borussije Dortmund nema čak 10 igrača, 9 povreda i jedan igrač suspendovan zbog žutih kartina.

Objavi komentar

0 Primjedbe