Manchester United i Chelsea u lovu na zvijezdu Real Madrida

Španjolski playmaker se povezuje s odlaskom na Otok kako bi Real Madridm imao veći prostor za manevar kod transfera Neymara iz PSGa.



Radi se o Marcu Asensiju. Posljednji navodi iz španjolskih, ali i engleskih medija, sve više govore kako se Asensio ne osjeća ugodno na Bernabeuu i kako traži veći minutažu na terenu. Pitanje je može li Zidane to ispuniti.

Tako Express navodi kako je Asensio postao lovina engleskih velika. United i Chelsea prvi stoje u redovima za kupnju mladog Španjolca, koji svojim igrama nastavlja oduševljavati sve koji prate njega i Real Madrid.

Asensio ima 21 godinu i do sada je u svim natjecanjima upisao 38 nastupa za Los Blancose prošle sezone, dok je ove sezone skupio već 24 nastupa.

Iako je ovog ljeta potpisao novi ugovor s Realom na šest godina, čini se kako mladi Španjolac traži izlaznu kartu s Bernabeua.

Svima je postalo jasno kako Real Madrid u svoje redove želi dovesti Neymara iz PSGa.
A kako bi Madriđani uspjeli kompletirati taj transfer, bez da naruše pravila po FFPu, moraju prodati neka svoja velika imena u momčadi.

To ime je svakako Asensio jer bi baš na njemu Madriđani mogli zaraditi najviše tokom sljedećeg ljetnog prijelaznog roka.

Unatoč špekulacijama, čini se kako Asensio ne namjerava ići iz Madrida jer je u nedavnom intervjuu rekao: "Teško je upravljati ovako dobrom ekipom kao što je naša, no Zidane zna da može računati na mene. Naporno radim svakog dana kako bi zaslužio minute, ali znam gdje se nalazim. U najboljem sam klubu na svijetu i sretan sam u Real Madridu."

Objavi komentar

0 Primjedbe