Kiko Casilla ovaj Božić neće pamtiti po dobrim

Po povratku sa zimskih praznika, u Real Madridu više ništa neće biti isto. 



Kao što je poznato, Kepa Arrizabalaga stiže iz Athletic Bilbaa, a s ovim transferom najviše će izgubiti Kiko Casilla.

Španjolac će dolaskom Kepe izgubiti status drugog golmana u Kraljevskom klubu te će u novu godinu ući kao treći, naravno, ako ne napusti klub.

Sada, kada dođe Kepa u siječnju/januaru, njegova situacija neće biti ista. Do sada je uglavnom branio u Kupu kralja, no čini se kako će od iduće godine Zidane rotirati Arrizabalagu i Navasa po natjecanjima.

Također, Kiko je do sada igrao, pa prilično puno jer je Zidane dosta rotirao, ali treći vratar niti tada nije imao minutažu. To bi sada mogao biti Kiko Casilla.

Ljetos je imao ponudu od Newcastlea kojeg vodi Rafa Benitez. No, Los Blancosi su ga uvjerili da ostane tako što su mu obećali minutažu u jednom natjecanju (Kupu kralja).

Naravno, kada dođe Kepa, očito je da on neće više biti u Zidaneovim planovima, pa će mu Klub navodno ponuditi da ostane do kraja sezone ili da potraži novi klub.

Kiko ima dana za razmišljanje

Casilla je u dvije i pol godine koje je proveo u Madridu, odigrao 36 utakmica.

S obzirom da je on drugi vratar, to je poprilično puno. Osim toga, on je osvojio i osam trofeja, iako nije igrao važnu ulogu u ekipi.

Dakle, ovog Božića će Kiko morati razmisliti o svojoj budućnosti: otići ili ostati kao treći vratar najvećeg kluba na svijetu u kojem je proživio najbolje trenutke u svom životu.

Objavi komentar

0 Primjedbe