Jorge Valdano: "Real Madrid ima previše igrača koji žele sami pobjeđivati"

Jorge Valdano, dao je svoje probleme oko nedosljedne strane Zinedinea Zidanea, optužujući neke igrače da su previše samosvjesni.
Jorge Valdano je govorio o problemima koje ima Real Madrid


Nakon što je vodio klub između 1994. i 1996. godine, Valdano je također izjavio da su Real i Valencia propustili veliku priliku da iskoriste kiks Barcelone.

"Jedan od problema koji tim ima, to je tjeskoba", rekao je za Onda Cero.

"Umjesto nespretne igre, vidim igrače koji sami žele pobijediti utakmicu. Isco je jedan od njih, on je posvuda na terenu."

"On je vrlo važan igrač. Cristiano Ronaldo također traži golove iz svih vrsta situacija i ne povezuje se s Karimom Benzemom."

Valdano je također izjavio da se Zidane previše oslanja na igrače koji su prošle sezone osvojili Ligu prvaka, i "jamstva" koje nude u uskim situacijama.

Rotacija momčadi nije bila problem za Zidanea prošle sezone, rekao je Valdano, a mnogi od igrača koji su ostali iz momčadi u 2016/17 bili su mladi i neiskusni igrači, svjesni da će morati čekati svoju priliku.

On je također nagovijestio da možda Zidane u potpunosti ne vjeruje tim igračima dovoljno da im pruži priliku da pomognu Real Madridu iz njihove trenutne nedosljednosti.

"Rezultati ovogodišnje sezone nisu bili dobri u Madridu i stvorili su percepciju nepovjerenja, što dovodi do tjeskobe, a to je uzeo svoj danak", dodao je Valdano.

Valdano je također nagovijestio da Real traži braniča i napadača, iako vjeruje da neće biti dovođenja David Luiza iz Chelsea, a vjerojatno će mu tim iz Premier lige dopustiti da ode.